Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. δώρο στον ΑΝΤ1

Το ενδιαφέρον ακόμη και ξένων μέσων ενημέρωσης προκάλεσε το «δελτίο ειδήσεων» που παρουσίασε στις 22 Μαΐου ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1.

Το jungle report συγκέντρωσε τα καλύτερα αποσπάσματα και το σχετικό θέμα έγινε viral στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα ακόμη και ανταποκριτές μεγάλων μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού να επικοινωνούν με Έλληνες δημοσιογράφους γελώντας για το επίπεδο της ελληνικής δημοσιογραφίας – αυτής που σύμφωνα με τους δημοσιογράφους χωρίς σύνορα κατρακύλησε κατά 50 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη μετά την επιβολή του μνημονίου.

5

Παρατηρήσαμε με μεγάλη ικανοποίηση ότι ο τηλεοπτικός σταθμός στο δελτίο του χρησιμοποίησε, χωρίς σχετική άδεια και χωρίς καμία αναφορά στην πηγή, πλάνα από το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. και άλλες παραγωγές της Infowar Productions – για τις οποίες φυσικά δεν έχει αναφέρει ούτε λέξη.

Γνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση στη οποία βρίσκεται ο όμιλος Κυριακού, όπως και όλοι οι μεγάλοι καναλάρχες της χώρας, θέλουμε από την πλευρά μας να του προσφέρουμε δωρεάν όλες μας τις παραγωγές για να τις μεταδώσει όποτε και όσες φορές επιθυμεί.

Με μια μόνο παράκληση. Όταν αναφέρεστε στη Χρυσή Αυγή θα θέλαμε να προβάλετε και το απόσπασμα από το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο όμιλος Κυριακούς επέτρεπε στον «κομιστή» Θ. Αναστασιάδη να μετατρέπει το κανάλι σε έναν από τους βασικούς μηχανισμούς νομιμοποίησης του ναζισμού στην Ελλάδα.

Άρης Χατζηστεφάνου

kaiadas

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ