Νεοναζί και νεοφιλελεύθεροι προτείνουν τη δημιουργία ταγμάτων εφόδου στην Αθήνα

Με διαφορά δυο μόλις ωρών τοποθετήθηκαν στο twitter, ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Α. Ανδριανόπουλος, και ο ναζιστής βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, υπέρ της δημιουργίας ταγμάτων εφόδου που θα επιβάλλουν την «τάξη» στο κέντρο της Αθήνας.

Οι θέσεις τους μοιάζουν βγαλμένες από τη σκοτεινή ιστορία των ναζιστικών Freikorps, που έσπερναν τον τρόμο στη Γερμανία και αποτέλεσαν την βασική δύναμη κρούσης για την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία ενώ εξυπηρετούσαν συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα στη ναζιστική Γερμανία και τη φασιστική Ιταλία.

Συγκεκριμένα ο φιλελεύθερος Ανδριανόπουλος έγραψε στο λογαριασμό του: «ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ θα ειναι η υποχωρηση του κρατους απεναντι στα αιτηματα και τους βανδαλισμους των μπαχαλακηδων. Δημαρχε, δημιουργησε πολιτοφυλακες αυτοαμυνας, ωστε η Αθηνα να δοθει και παλι στους κατοικους της».

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Κασιδιάρης προανήγγειλε την αντικατάσταση του έργου της αστυνομίας από τα τάγματα εφόδου του ναζιστικού μορφώματος γράφοντας στο Twitter: «Η Χρυσή Αυγή θα συλλάβει τους μπαχαλάκηδες και θα τους αναγκάσει να πληρώσουν από την τσέπη τους τα σπασμένα!»

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ