καλη νύχτα και καλή τύχη μακαρθισμός

Νέοι τρόποι επικοινωνίας με τους αναγνώστες μας- για κάθε ενδεχόμενο

Η παράνομη απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής κυβέρνησης να μπλοκάρουν μέσα ενημέρωσης σε συνεργασία με πλατφόρμες όπως το Faceebook και το Twitter, αποτελεί μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ελευθερίας του λόγου από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη και την πτώση της δικτατορίας στην Ελλάδα.

Ασχέτως της γνώμης που μπορεί να έχει ο καθένας για τα μέσα που μπλοκαρίστηκαν, τα τελευταία 24ωρα βιώνουμε ένα εφιαλτικό σκηνικό όπου ιστοσελίδες με εκατοντάδες χιλιάδες followers (το ελληνικό Sputnik είχε 250.000 ακόλουθους) πρακτικά εξαφανίζονται δια παντός από το ίντερνετ. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι διαδικτυακές πλατφόρμες έχουν αρχίσει να στιγματίζουν με ειδική σήμανση και λογαριασμούς απλών πολιτών που είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν ή απλώς αναπαράγουν κείμενα από ΜΜΕ τα οποία δεν εγκρίνουν οι Βρυξέλλες.

Είχαμε πάρει μια πρόγευση αυτής της κατάστασης πριν από περίπου ένα χρόνο όταν το Facebook μπλόκαρε το λογαριασμό μας – κίνηση για την οποία κινηθήκαμε δικαστικά εναντίον του.

Στο νέο σκηνικό μακαρθισμού που διαμορφώνεται, αποφασίσαμε να πολλαπλασιάσουμε σταδιακά τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να ενημερώνεστε για τη σελίδα του Info-war.gr. Ξεκινάμε σήμερα ανοίγοντας ένα νέο λογαριασμό στο telegram, μια πλατφόρμα επικοινωνίας ανάλογη με το Viber και το WhatsApp στην οποία μπορείτε να μας ακολουθείτε. Κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας θα λαμβάνετε αυτομάτως στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας τις ενημερώσεις για νέα θέματα που αναρτούμε. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή κάντε αναζήτηση για το όνομα info-war.gr

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε και για άλλες εναλλακτικές πλατφόρμες από τις οποίες μπορείτε να μας παρακολουθείτε.

Καλή νύχτα και καλή τύχη.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ