καζαντζακης

Νέο ντοκιμαντέρ από τον Α. Χατζηστεφάνου με Γ. Αγγελάκα και Ο. Λαζαρίδου

Για το 2022 σας έχουμε μια έκπληξη. Ένα νέο ντοκιμαντέρ που ολοκληρώσαμε πριν από λίγες ημέρες και δεν έχει καμία – μα καμία – σχέση με ό,τι έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα.

Θα κρατήσουμε προς το παρόν το θέμα μυστικό αλλά μπορούμε να πούμε μερικές κουβέντες για τους συντελεστές. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ξανασμίξιμο ανθρώπων με τους οποίους διασταυρωθήκαμε σε προηγούμενες παραγωγές – ορισμένοι όμως αλλάζουμε ρόλους.

Ο Άρης Χατζηστεφάνου σκηνοθετεί και κινηματογραφεί αλλά δεν γράφει το σενάριο – το οποίο αφήνει στον… Νίκο Καζαντζάκη. Ο Γιάννης Αγγελάκας εκφωνεί αλλά δεν προσφέρει τις μουσικές του, όπως στο Debtocracy, ούτε εμφανίζεται στην κάμερα όπως στο Φασισμός Α.Ε. Ακλόνητος στην καρέκλα του για το μοντάζ παραμένει ο Άρης Τριανταφύλλου, ενώ ο Rsn επιστρέφει για να γράψει την πρωτότυπη μουσική με αρκετές τζαζ νότες. Ο Θάνος Τσάντας αναλαμβάνει και πάλι το Post Production, ενώ στην παρέα εισέρχεται και η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου.

Αυτή τη φορά τα γυρίσματα μας έφεραν στην Ιαπωνία, την Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Η δομή και η θεματική όμως αποτελεί ένα είδος «διαλείμματος» στις αφηγήσεις και τις αναλύσεις της τρέχουσας επικαιρότητας, με τις οποίες σας έχουμε συνηθίσει. Το ντοκιμαντέρ έχει ήδη προβληθεί στο εξωτερικό αλλά θα κάνει την ελληνική πρεμιέρα του σε λίγους μήνες.

Χωρίς να χαλάσουμε την έκπληξη θα πούμε απλώς ότι πρόκειται για ένα ταξιδιωτικό οδοιπορικό, με έντονη πολιτική ματιά στο χτες και το σήμερα.

Υπομονή λίγων εβδομάδων για περισσότερα

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ