Βενεζουέλα

Μπογιόπουλος – Χατζηστεφάνου για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα

Τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα, με φόντο τις αμερικανικές απειλές στρατιωτικής εισβολής, αλλά και την κυκλοφορία σε λίγες ημέρες ή εβδομάδες του νέου ντοκιμαντέρ Make The Economy Scream, συζήτησε ο Νίκος Μπογιόπουλος από τον Real FM με τον δημοσιογράφο Αρη Χατζηστεφάνου.

Στη συζήτηση εξέτασαν τις τρομακτικές ομοιότητες με προηγούμενα πραξικοπήματα που οργάνωσαν οι ΗΠΑ στη Λατινική Αμερική, τα πραγματικά αίτια της οικονομικής κρίσης στη Βενεζουέλα αλλά και το κατά πόσο οι κυβερνήσεις Τσάβες και Μαδούρο ήταν «σοσιαλιστικές», όπως τις παρουσιάζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ακόμη συζήτησαν τις κατηγορίες που εξαπολύονται εναντίον του Μαδούρο για νοθεία στις εκλογές αλλά και την πραξικοπηματική αναρρίχηση του Χουάν Γκουαϊδό στην ηγεσία της δεξιάς αντιπολίτευσης της χώρας.

Ακούστε τη συζήτηση εδώ

Ο Αρης Χατζηστεφάνου παρουσίασε επίσης το υπό έκδοση ντοκιμαντέρ για τη Βενεζουέλα με τίτλο Make The Economy Scream το οποίο πραγματοποιείται με αποκλειστική χρηματοδότηση από τους ίδιους του θεατές του. Το ντοκιμαντέρ, το οποίο επιχειρεί να ανατρέψει τους μύθους που προωθούν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τη Βενεζουέλα θα συμμετάσχει στο επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Οι συμπαραγωγοί, που συνεχίζουν να ενισχύουν τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ, θα λάβουν πρώτοι κωδικούς για να το παρακολουθήσουν δωρεάν μόλις ολοκληρωθεί.

Ενισχύστε την παραγωγή:
Bank Account
Piraeus Bank
(Kyriakos Chatzistefanou)
ΙΒΑΝ:GR 40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

*Στείλτε μας μήνυμα εάν ΔΕΝ θέλετε να εμφανίζεται το όνομά σας στους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ ή εάν θέλετε να σας ταχυδρομήσουμε τη νόμιμη απόδειξη. Εάν προτιμήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό μην ξεχάσετε να συμπληρώσετε, εάν θέλετε, τα στοιχεία σας και το e-mail σας για να σας στείλουμε τους κωδικούς με τους οποίους θα παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ