νδ μητσοτάκης

Mητσοτάκης: Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κάποιους δικαστές

Το 2013 ο τότε βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης “παρενέβη”, όπως θα έλεγε και ο ίδιος, στο έργο της δικαιοσύνης σημειώνοντας ότι δεν έχει εμπιστοσύνη σε κάποιους λειτουργούς της Θέμιδος.

Για πρώτη και τελευταία φορά του βγάζουμε το καπέλο γιατί έσπασε ένα θέμα ταμπού και ως εκλεγμένος αντιπρόσωπος του ελληνικού λαού άσκησε το καθήκον του στο πλαίσιο του ελέγχου των εξουσιών.

Για κάποιο λόγο όμως το ξέχασε και σήμερα ασκεί κριτική σε όσους πιστεύουν ότι και οι δικαστές και οι εισαγγελείς πρέπει να λογοδοτούν για τις πράξεις και τις παραλείψεις τους.

Ακούστε το απόσπασμα από συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, το οποίο ο ίδιος απομόνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube για να στείλει ένα σαφές μήνυμα στους δικαστές.«Έχω προσωπικά εμπιστοσύνη στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία κατά κανόνα κάνει καλά τη δουλειά της. Δεν έχω όμως την ίδια εμπιστοσύνη σε κάποιους λειτουργούς της Θέμιδος, διότι δυστυχώς κάποιοι δικαστές εθελοτυφλούν μπροστά στην πρόκληση που η τρομοκρατία συνιστά για την έννομη τάξη» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και πρόσθετε: «Αναφέρομαι στο γεγονός ότι δεν μπορεί να περνάει ένα 18μηνο και οι δικαστικές αρχές να μην μπορούν να δικάσουν μια τόσο σοβαρή υπόθεση και κατηγορούμενοι για συμμετοχή τους στον “Επαναστατικό Αγώνα” όπως ο Νίκος Μαζιώτης και η Πόλα Ρούπα, σήμερα, να κυκλοφορούν ελεύθεροι».

via: left.gr

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ