Μαρινάκης

Μαρινάκης και δεν του καίγεται “Καρφί” για τους μισθούς!

Πηγή: mediatvnews.gr

Δεν γνωρίζω αν ισχύουν όλα όσα δημοσιεύονται για τις “ανησυχίες” του Β. Μαρινάκη μετά την εξαγορά του ΔΟΛ κι αν φυσικά ισχύει πως δεν γνωρίζει τί ακριβώς κατέχει αυτή τη στιγμή.

Είναι όμως βέβαιο πως έχει αρκετούς ανθρώπους κοντά του για να το παίζουν “στελέχη” και η “φωνή” του προς τα έξω.

Όπως επίσης ότι κατέχει πλέον απευθείας ή μέσω τρίτων πλειάδα ΜΜΕ, εφημερίδων, αθλητικές, πολιτικές, οικονομικές. ημερήσιες, εβδομαδιαίες, ραδιοφωνικούς σταθμούς και sites. Θα αποκτήσει τυπικά και τον ΔΟΛ με τα δικά του Μέσα και εταιρείες, συμμετοχή στο Mega, σε εκτυπωτική μονάδα και πάει λέγοντας. Όλα αυτά τον καθιστούν “παράγοντα” στα media. Μόνο που πραγματικά δεν ξέρει τι συμβαίνει. Γιατί στα Μέσα του δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι! Ή μάλλον σε ορισμένα Μέσα του δεν πληρώνονται καν οι εργαζόμενοι του.

Από πού να ξεκινήσει κανείς. Από την “Επένδυση”; Απλήρωτοι επί πολλούς μήνες, με έναντι οι περισσότεροι, καμία μέριμνα για μπλοκάκια, ούτε δημοσιογραφική-επαγγελματική ούτε εργασιακή.

Τα αθλητικά μήπως Μέσα του; Με μαύρα ορισμένες πληρωμές, έναντι σε άλλες και απλήρωτοι πολλοί δημοσιογράφοι που συνεργάζονται.

Για το “Καρφί” μήπως; Τραγωδία. Δυο μόνο μήνες έχουν πληρωθεί μέσα στο 2017 και το χειρότερο “απολύθηκε” και το λογιστήριο! Οι άνθρωποι που συνεργάζονται με την εφημερίδα δεν ξέρουν καν σε ποιον στο καλό να απευθυνθούν για να ζητήσουν τα λεφτά τους.

Για το συγκρότημα των “Παραπολιτικών;” Που δουλεύει με συνεργάτες και όσοι είχαν επιλέξει να εργαστούν εκεί, φρόντισαν να φύγουν όπως μπορούσαν, κακήν κακώς;

Τέλος να μιλήσουμε για το νέο απόκτημα του, την “Ελευθερία του Τύπου”; Όπου ήδη έγιναν 6 απολύσεις και μειώσεις μισθών. Όπου ούτε η διεύθυνση μπορεί με ακρίβεια να ενημερώσει τί θα συμβεί από τον Αύγουστο. Θα μετακομίσουν οι του ΔΟΛ στον ΔΟΛ πίσω; Η εφημερίδα, λέει, αφού κλείσει το καθημερινό φύλλο, θα μετακομίσει από τον Πειραιά στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Με τόσους υπεύθυνους γύρω του, ένα είναι βέβαιο. Ο Β. Μαρινάκης δεν γνωρίζει τί ακριβώς πληρώνει. Το βέβαιο είναι πως οι εργαζόμενοι του δεν πληρώνονται σε αντίθεση με τα στελέχη του. Κι αυτό είναι μια πολύ κακή αρχή για τον άνθρωπο που θέλει να γίνει ΔΟΛ-ίτης. Μήπως οι απλήρωτοι εργαζόμενοι να πήγαιναν μια βόλτα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι και τόσο φίλος του;

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ