Make the economy scream

Make the economy scream: Το ονοματάκι σας, παρακαλώ!

To ντοκιμαντέρ Make the economy scream για τη Βενεζουέλα βρίσκεται στα τελευταία στάδια της παραγωγής του.

Το Make the economy scream χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του και η δυνατότητα ενίσχυσης της παραγωγής ισχύει ακόμα. Όσοι έχουν ενισχύσει και συνεχίζουν να ενισχύουν την παραγωγή, θα ενημερωθούν σύντομα για το πώς θα λάβουν τους ειδικούς κωδικούς με τους οποίους θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν δωρεάν στο ίντερνετ.

Όσοι έχουν συμβάλει στην παραγωγή μέσω τραπεζικού λογαριασμού ή σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας και δεν έχουν δώσει το όνομά τους (για να μπει στους τίτλους τέλους) και το e-mail τους (για να λάβουν τους κωδικούς να το παρακολουθήσουν δωρεάν), μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας του Make the economy scream. Όσοι έχουν ενισχύσει την παραγωγή μέσω paypal, δεν χρειάζεται να στείλουν τα στοιχεία τους ξανά.

Το Make the economy scream θα κάνει την πρεμιέρα του στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης το Μάρτιο.

Ενίσχυσε την παραγωγή:Bank Account
Piraeus Bank
(Kyriakos Chatzistefanou)
ΙΒΑΝ:GR 40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

*Στείλε μας μήνυμα εάν ΔΕΝ θέλεις να εμφανίζεται το όνομά σου στους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ ή εάν θέλεις να σου ταχυδρομήσουμε τη νόμιμη απόδειξη. Εάν προτιμήσεις τον τραπεζικό λογαριασμό μην ξεχάσεις να συμπληρώσεις, εάν θέλεις, τα στοιχεία σου

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ