Η ανακοίνωση ίδρυσης νέου κόμματος από το πρώην πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, συνοδεύτηκε από ένα μανιφέστο που φέρνει στον νου θέσεις της Νέας Δημοκρατίας.

Με αυτήν την αφορμή σκεφτήκαμε να τεστάρουμε λίγο το αναγνωστικό μας κοινό με δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. Ουσιαστικά αναρωτιόμαστε αν τώρα επαληθεύεται ο χρησμός του – βουλευτή της ΝΔ πλέον – Μπάμπη Παπαδημητρίου για μια «σοβαρή Χρυσή Αυγή» ή αν αυτή βρισκόταν πάντα ανάμεσά μας.

Μπορείτε να μαντέψετε σωστά; Ποιος το είπε, ο ναζιστής Ηλίας Κασιδιάρης ή κάποιο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας;

Results

Συγχαρητήρια! Μπορείς και ξεχωρίζεις τη μία «σοβαρή Χρυσή Αυγή» από την άλλη.
Λυπούμαστε, οι φασίστες σε μπερδεύουν και τους μπερδεύεις κι εσύ.
Share your score!
Tweet your score!

#1. «Η φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται αν δεν υπάρχουν απώλειες και για να γίνω κατανοητός, αν δεν υπάρχουν νεκροί»

#2. «Μόνη λύση: Push-back στις βάρκες των δουλεμπόρων από Λιμενικό και Πολεμικό Ναυτικό και άμεση απαγόρευση των ΜΚΟ»

#3. «Οι βάρκες (...) θα γυρνάνε πίσω στην Τουρκία, η εντολή στο Λιμενικό είναι σαφής, η χώρα έπαψε να είναι μια ισλαμολάγνα νεοαριστερή λαθροντίσνεϋλαντ.»

#4. «Κατ’ αρχήν, στον χώρο του πολυτεχνείου δεν υπήρξαν νεκροί. Όποιος έχει αντίθετη άποψη ας απαντήσει με ονόματα και όχι με αφορισμούς.»

#5. «Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός»

#6. «Το πολυτεχνείο σε καμία περίπτωση δεν έδιωξε τη χούντα. Απλά έδωσε την αφορμή στον Ιωαννίδη να ρίξει τον Παπαδόπουλο και να επιβάλλει μία άλλη χούντα, πολύ σκληρότερη αν θέλετε.»

#7. «Τα αγνά παιδιά μέσα στο πολυτεχνείο, και μιλάω απόλυτα σοβαρά, άνοιξαν το δρόμο με τις μεθοδεύσεις της CIA για να αλλάξει η δικτατορία στην Ελλάδα και να χάσουμε την Κύπρο.»

#8. «Έχουν γεμίσει (όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμού) μετανάστες και Έλληνας δεν μπορεί να μπει. Αυτό τέρμα.»

#9. «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους... στον κ.Καραμανλή και τη Νέα Δημοκρατία που ξεπούλησαν την Κύπρο το 1974.»

#10. «Αντισταθείτε στους νεογενίτσαρους, τα τζαμιά και τις ισλαμικές μαντίλες! Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!»

#11. «Πέμπτη φάλαγγα εν δράσει»

#12. «Διαλύσαμε την 5η φάλαγγα του #Ερντογάν: "ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!"»

Τέλος

Αν τελειώσατε με επιτυχία μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και στα υπόλοιπα κουίζ του INFO-WAR.


-Ποιο είναι το καλύτερο πλυντήριο της χούντας

Ποιός το είπε η Σώτη ή η Μαρίν