βιομε

Κλοπή καλωδίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού από τη ΒΙΟΜΕ

Άλλη μία επίθεση καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΣΕ ΒΙΟΜΕ, καθώς λίγες μέρες πριν το φεστιβάλ για τη συμπλήρωση 10 χρόνων αυτοδιαχειριζόμενης λειτουργίας πραγματοποιήθηκε κλοπή καλωδίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού αξίας χιλιάδων ευρώ, με αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης του εργοστασίου. Οι εργάτες και εργάτριες της ΣΕ ΒΙΟΜΕ δηλώνουν πως δεν κάμπτονται και θα συνεχίσουν τον αγώνα τους, αλλά και πως το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Συντρόφισσες/οι, συναγωνίστριες/οι,
Ήταν 30/02/2020 όταν έκοψαν το ρεύμα στο εργοστάσιο. Σήμερα 25/04/2023 καταγγέλουμε μία ακόμη δόλια και άτολμη ΕΠΙΘΕΣΗ που δέχθηκε η ΣΕ ΒΙΟΜΕ, τη διακοπή του ρεύματος στην έδρα της, έπειτα από κλοπή καλωδίων και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Ζημιά χιλιάδων ευρώ λίγες μέρες μόνο πριν το προγραμματισμένο φεστιβάλ για τα δέκα χρόνια λειτουργίας του αυτοδιαχειριζόμενου εργοστασίου.
Η επίθεση αυτή υποδηλώνει την αναγκαιότητα στήριξης και παρουσίας μας στο χώρο του εργοστασίου.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!
Κόντρα σε όλες τις οργανωμένες επιθέσεις τους, εμείς συνεχίζουμε δυναμικά, δηλώνουμε οτι δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω και συνεχίζουμε αποφασιστικά τις προετοιμασίες του μεγάλου φεστιβάλ για τα 10 χρονια λειτουργίας του εργοστασίου.
Δε θα υποκύψουμε σε καμία απειλή, σε καμία επίθεση, κανένα σαμποτάζ, δε θα ανεχτούμε καμία προσπάθεια αναστολής της λειτουργίας της ΒΙΟΜΕ. Δε συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο απ’ την ακύρωση του πλειστηριασμού.
Το εργοστάσιο ανήκει στα χέρια των εργαζόμενων και της κοινωνίας ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!
Εμείς οι εργαζόμενοι/ες και οι αλληλέγγυοι/ες της ΒΙΟΜΕ δηλώνουμε ότι θα υπερασπιστούμε το εργοστάσιο μπροστά σε οποιαδήποτε επικείμενη απειλή ή προσπάθεια εκκένωσης του.
ΑΥΤΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!✊️

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ