φαρμακευτική κάνναβη ισραήλ

Κάνναβη: Με μικροποσότητες αξιοπρέπειας οι απεσταλμένοι του Τσίπρα στο Ισραήλ

Όπως μας πληροφορεί το cannabisnews.gr στις βαλίτσες του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Β.Κόκκαλη, βρέθηκε «Τεχνογνωσία για την κάνναβη». Ωραίο το λογοπαίγνιο για την αποστολή που πραγματοποίησε η ελληνική κυβέρνηση στο Ισραήλ για να γνωρίσει «το θεσμικό πλαίσιο και το σύστημα διαχείρισης και ελέγχου  προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης».

Ωραίο και το ξέπλυμα των εγκλημάτων του κράτους του Ισραήλ.

Τη στιγμή που γιγαντώνεται σε όλο τον κόσμο το κίνημα για το εμπορικό, καλλιτεχνικό και ακαδημαϊκό μποϊκοτάζ του κράτους-απαρτχάιντ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αναζητά τρόπους συνεργασίας ακόμη και σε τομείς με ασήμαντη σημασία για την εθνική οικονομία. Ισραηλινό να είναι και ό,τι νάναι.

Η υπόθεση όμως έχει και άλλο… λάκκο. Όπως εξηγούσε πριν από μερικούς μήνες η ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post οι ισραηλινές εταιρείες που ασχολούνται με την παραγωγή και διάθεση φαρμακευτικής κάνναβης εγκαταλείπουν τη χώρα λόγω του προβληματικού θεσμικού πλαισίου και των γραφειοκρατικών προβλημάτων που δημιουργεί το κράτος του Ισραήλ στην σχετική έρευνα αλλά και τη διάθεση της φαρμακευτικής κάνναβης.

Από αυτούς πήγε η ελληνική κυβέρνηση να αντλήσει τεχνογνωσία για το θεσμικό πλαίσιο;

Στα βήματα του ΓΑΠ η κυβέρνηση επιχειρεί να στήσει το προοδευτικό της προφίλ σε δευτερεύοντα ζητήματα. Μόνο που αυτή η φορά το κάνει σε συνεργασία με τους δολοφόνους της Μεσογείου.

  • Στην αρχική εκδοχή του κειμένου δεν γινόταν σαφές ότι η φράση «ασήμαντη σημασία» αναφερόταν στα οφέλη για την εθνική οικονομία και όχι στην ίδια την φαρμακευτική Κάνναβη. Αυτή είναι σαφώς σημαντική αλλά θα μας επιτρέψετε, έχει … δευτερεύουσα σημασία σε σχέση με τις καθημερινές σφαγές αμάχων που πραγματοποιεί το Ισραήλ

Α.Χ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ