κώστας ζαχαριάδης

Και εμείς διώχναμε τους πρόσφυγες, υποστηρίζει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Μερίδιο από την απάνθρωπη επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη διεκδίκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης. Τόνισε μάλιστα ότι σε αντίθεση με τη σημερινή επιχείρηση της αστυνομίας οι κινήσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελούσαν επικοινωνιακή προσπάθεια.

«Και επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν γίνει προσπάθειες, οι οποίες ωστόσο είχαν λοιδωρηθεί και χαρακτηριστεί επικοινωνιακή προσπάθεια», υπογράμμισε ο βουλευτής Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας το πογκρόμ που πραγματοποίησε η αστυνομία για την εκκένωση κατοικιών όπου έβρισκαν καταφύγιο πρόσφυγες και μετανάστες.

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2019 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε διατάξει μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σκούπα για την απομάκρυνση δεκάδων προσφύγων και μεταναστών από σπίτια στο κέντρο της Αθήνας.

Αρκετοί από αυτούς κατασκήνωσαν στην πλατεία συντάγματος, σαν έκφραση διαμαρτυρίας, από όπου επίσης εκδιώχθηκαν με παρέμβαση της αστυνομίας.

Η μάχη της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ για την κυριαρχία στον αντιδραστικό χώρο των λεγόμενων νοικοκυραίων συνεχίζεται όπως φαίνεται με αμείωτη ένταση από τμήματα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Απλώς ο Κώστας Ζαχαριάδης έχει το χάρισμα να λέει τα πράγματα όπως είναι – με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την στήριξη που παρείχε παλαιότερα στην πώληση όπλων προς τη Σαουδική Αραβία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στην ανθρωποσφαγή της Υεμένης.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ