Οι μουσικές του δρόμου συνασπίζονται σε μια συναυλία αλληλεγγύης την Παρασκευή 4 Μαΐου στο Gagarin 205, στο Immigraniada Festival.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι: Βέβηλος +dj Magnum, Panx Romana, Σκηνοθέτης (FF.C) Feat. Ρηγας και Άλλος Κόσμος – Καραβάνι Νικολας (Razastarr).

If the Kids are United: Για να μπορούν η τέχνη και οι μουσικοί, σαν ηλιαχτίδες να εμπνεύσουν, να μεταφέρουν ανθρώπινη ζεστασιά σε κάποια σημεία γύρω μας, που το σκοτάδι είναι πιο πυκνό και οι λύσεις δύσκολες.

Για να μην φτάσουμε ποτέ να πούμε ότι μεγαλώσαμε, και ακόμα δεν μάθαμε πόσα βατ είναι η ισχύς εν τη ενώσει, και αν η αυτοοργάνωση και η ενότητα μπορούν να γιάνουνε πληγές.

Στο χώρο θα υπάρχει ανταπόκριση με ρεπορτάζ ενός 13χρονου από την Γούτα της Συρίας. Επικοινώνησε ο ίδιος με τους διοργανωτές του φεστιβάλ και ζήτησε να ακουστεί η φωνή των παιδιών του πολέμου, πράγμα που εκείνοι επέλεξαν να κάνουν μέσω της συναυλίας. Είναι η σκληρή αλήθεια της αδελφοφαγίας ενός ολόκληρου λαού, μέσα από τα μάτια μιας παρέας παιδιών, με μόνα εργαλεία την κάμερα ενός έξυπνου τηλεφώνου και το πάθος τους για ειρήνη και ελευθερία.

 

Την Παρασκευή 4/5 στις 9μ.μ.
στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205, Αθήνα)

Πόρτες: 8.30μ.μ.
Προπώληση / ταμείο: 6€