βουλή μπακογιάννη μοτοσικλέτα δυστύχημα

Η Μπακογιάννη σιωπούσε για δυο ημέρες για το τροχαίο στη βουλή

Με καθυστέρηση δυο ημερών η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε με μήνυμά της σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι όχημα της προσωπικής της φρουράς προκάλεσε τον βαρύτατο τραυματισμό (sic) μοτοσικλετιστή έξω από το κτίριο της Βουλής.

Η ανακοίνωση της Ντόρας Μπακογιάννη έγινε μόνο όταν το θέμα άρχισε να λαμβάνει πολύ μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο και σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης.

Αίσθηση προκαλεί όμως και η σιωπή αρκετών φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, τα οποία σε προηγούμενες περιπτώσεις με πολύ λιγότερα στοιχεία, δεν δίσταζαν να επιρρίψουν ευθύνες για ατυχήματα σε πολιτικούς αντιπάλους της Νέας Δημοκρατίας.

Χιλιάδες χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης κάνουν εδώ και δυο ημέρες λόγο για συγκάλυψη καθώς κανένας αξιωματούχος δεν έδινε στη δημοσιότητα πληροφορίες για το ατύχημα που σημειώθηκε σε ένα από τα καλύτερα φρουρούμενα σημεία της Ελλάδας. Σε βίντεο που κυκλοφόρησε αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο εμφανίζονται να επιτίθενται λεκτικά σε αυτόπτη μάρτυρα, που δήλωνε ότι δεν ευθυνόταν το θύμα για το δυστύχημα.

Άγνωστο παραμένει γιατί δεν έμεινε στην περιοχή του δυστυχήματος ο οδηγός του οχήματος, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις (πολύ περισσότερο που το περιστατικό έγινε μπροστά σε αστυνομικούς), και αν κάποιος του έδωσε εντολή να εγκαταλείψει το θύμα και να απομακρύνει το όχημα.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ