Η μονταζιέρα του Star πήρε πάλι μπροστά

Μονταρισμένο βίντεο στο οποίο έχουν κόψει την επίμαχη φράση των αστυνομικών «πάμε να τους σκοτώσουμε» μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star

Ο σταθμός της οικογένειας Βαρδινογιάννη, που παλαιότερα υμνούσε την Χρυσή Αυγή και πριν από μερικές εβδομάδες προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι κατηγορίες παιδεραστίας εναντίον του Λιγνάδη γίνονται… για το τίποτα, κατάφερε να πέσει ακόμη ποιο χαμηλά.

Δυστυχώς δεν πρόκειται για το μοναδικό περιστατικό. Από το πρωί τηλεοπτικοί σταθμοί αναμεταδίδουν μόνο πληροφορίες και διαρροές από την Ασφάλεια, αποκρύπτοντας τα δεκάδες βίντεο της αστυνομικής βαναυσότητας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Ο ΣΚΑΙ, του ομίλου Αλαφούζου, έκοψε στον αέρα την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη όταν αναφέρθηκε στις απειλές των αστυνομικών να σκοτώσουν διαδηλωτές.

Την ίδια ώρα εφημερίδες όπως το Βήμα, του επιχειρηματία Μαρινάκη, έχουν βγάλει ήδη το πόρισμα για τους ενόχους καταπατώντας απροκάλυπτα το τεκμήριο της αθωότητας.

Σύμπτωση θα είναι, μάλλον, που στο θέμα του ναζισμού, της παιδεραστίας και της αστυνομικής βίας εκδότες και καναλάρχες έχουν ταυτότημες απόψεις.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ