αλαφούζος μαρινάκης

Οι καναλάρχες κάνουν «ζουζουνιές » στην κυβέρνηση

Με σειρά κινήσεων, που μοναδικό στόχο έχουν να δείξουν ποιος πραγματικά κυβερνά αυτή τη χώρα, αντιδρούν οι καναλάρχες που κέρδισαν τις τέσσερις άδειες.

Καταρχάς ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν να βρεθούν μαζί στον ίδιο χώρο γιατί είναι… μουτρωμένοι. Και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κυβέρνηση υποχώρησε και αποφάσισε να τους δει ξεχωριστά.

Στη συνέχεια είπαν ότι δεν πρόκειται να δώσουν την πρώτη δόση που υποσχέθηκαν αν πρώτα δεν ληφθεί η σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στις Τυπολογίες:

Να μην συμπέσει η καταβολή του 1/3 της δόσης με ενδεχόμενη απόφαση του ΣτΕ, που ανατρέπει τον πίνακα συμμετεχόντων, αυτή την Παρασκευή, ζήτησαν, μεταξύ άλλων οι, Κώστας Κιμπουρόπουλος (ΣΚΑΪ) και Στρατής Λιαρέλης (ΑΝΤ1), κατά τη συνάντησή τους με το γγ ενημέρωσης Λευτέρη Κρέτσο

Μπορούμε να φαναταστούμε πως θα αντιμετώπιζε η κυβέρνηση και ο κρατικός μηχανισμός έναν φορολογούμενο εάν δήλωνε ότι δεν θέλει να πληρώσει τον άδικο ΕΝΦΙΑ γιατί δεν του αρέσει η φάτσα του μπροστινού στην ουρά της εφορίας ή γιατί θα περίμενε τη σχετική απόφαση του ΣτΕ;

Μπορούμε.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ