Η δράση ενάντια στους εμπόρους ναρκωτικών που ενόχλησε τον ΣΚΑΙ (Video)

Ενοχλημένος από τη δράση νεαρών που απομάκρυναν εμπόρους ναρκωτικών από την πλατεία Εξαρχείων εμφανίζεται ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Η κάλυψη της κινητοποίησης από τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου προκάλεσε πολλά σχόλια στο Ιντερνετ.

Η ομάδα που πραγματοποίησε πρόσφατα δράση εναντίον των εμπόρων ναρκωτικών παρουσίασε το βίντεο που ακολουθεί.

Το βίντεο συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο

Απέναντι στους σχεδιασμούς για τη μετατροπή της πλατείας Εξαρχείων σε πεδίο ελέγχου, κατανάλωσης και ναρκεμπορίου, αναρχικοί και κομμουνιστές κινηθήκαμε οργανωμένα και συλλογικά αντιπαρατιθέμενοι έμπρακτα στη δραστηριότητα των εμπόρων ναρκωτικών. Δραστηριότητα η οποία συνεχιζόταν παρα τις διακηρύξεις του υπουργού Προ.Πο στην πλατεία Εξαρχείων έως και σήμερα. Σε έναν κόσμο που προτάσσει το κέρδος και τον έλεγχο ως “αξίες”, δεν χωρούν αυταπάτες.

Μόνο οι αγώνες μας, οι αγώνες ενάντια στην εξαθλίωση και την υποταγή, μπορούν πραγματικά να απελευθερώσουν εδάφη, για να ανθίσει η κοινωνική αυτοοργάνωση και η ταξική αλληλεγγύη. Αυτοί οι αγώνες είναι το μόνο εμπόδιο ενάντια στην κρατική επιβολή, την καπιταλιστική βαρβαρότητα και τις ναρκομαφίες που αποτελούν υποπροϊόντα τους.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου εισβάλαμε αιφνιδιαστικά και στοχευμένα στην πλατεία Εξαρχείων, εντοπίσαμε εμπόρους ναρκωτικών και τους δόθηκε το μήνυμα που τους αρμόζει. Σύντροφοι/ισσες ενάντια στις μαφίες

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ