Γιάννης Αγγελάκας

Γιάννης Αγγελάκας & 100°C live στην Πάτρα

Ο Γιάννης Αγγελάκας & οι 100°C θα εμφανιστούν live στις 12 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα Αίγλη στο ισόγειο της Βέσο Μάρε, στην Πάτρα.

Η αληθινή μουσική, και η τέχνη γενικότερα, οφείλει να προφητεύει τα χειρότερα τις εποχές που οι άνθρωποι νομίζουν πως ευημερούν και τα καλύτερα όταν δυστυχούν, καταθλίβονται και πιστεύουν πως έχουν όλα χαθεί, υπενθυμίζοντάς τους πως πάντα στο πιο βαθύ σκοτάδι άνθιζε η συνείδηση και η ορμή για εξέλιξη. Έχουμε ακόμα πολλά γοητευτικά δύσβατα μονοπάτια να περπατήσουμε.

Έτσι λοιπόν, σε μια δυστοπική εποχή και μετά από δυόμισι χρόνια (κατά τα οποία ετοίμασαν καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα), ο Γιάννης Αγγελάκας παίρνει τη μπάντα του, τους 100°C, και βγαίνουν ξανά στο δρόμο για μια σειρά από λάιβ σε… θερμοκρασία βρασμού.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, και τα δύο νέα μέλη της παρέας, ο Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι.

Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Οργάνωση και επιμέλεια παραγωγής: Mojo live , Novel Vox

Φωτογραφία αφίσας: Κώστας Μπρουμάς

Προπώληση: 13 ευρώ Φοιτητικό-Ανέργων (στην είσοδο θα ζητηθεί η επίδειξη του αντίστοιχου εγγράφου ταυτοποίησης, φοιτητικού πάσο ή κάρτας ανεργίας αντίστοιχα)

                        15 ευρώ Κανονικό

Σημεία προπώλησης: στην πλατφόρμα της Viva (https://www.viva.gr/tickets/music/aigli/giannis-aggelakas-kai-100oc-live-stin-patra/) και στα Pixel books, discover bookstore, Γωνιά του βιβλίου, Το θρανίο και στο Yiapi by Mojo.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.


Η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους και ήδη νοσήσαντες. Aπαραίτητη η προσκόμιση πιστοποιητικών και έγγραφο ταυτοποίησης.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ