Για αυτό το κείμενο πόσα πήρατε κύριε Δαβαράκη;

Η πληροφορία (που όλοι υποπτευόμασταν) ότι το toportal.gr συνδεόταν άμεσα με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως αποκάλυψε ο Αρης Δαβαράκης χρηματοδοτούνταν από τον Νίκο Παπά δημιουργεί ορισμένα ερωτήματα σε ανθρώπους που είχαν δει το όνομά τους στη συγκεκριμένα σελίδα.

Η δική μου σειρά ήρθε τον Οκτώβριο του 2015 όταν η ιστοσελίδα αναδημοσίευσε κείμενο του Κώστα Μερκουράκη. Ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος και σήμερα δημοτικός σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρούσε ευθέως να με συνδέσει με τον Μελισσανίδη ενώ έθετε εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα διακοπής της συνεργασίας μου με ραδιοφωνικό σταθμό ο οποίος μεταδίδει την εκπομπή Infowar.

davarakis

Όταν αναγνώστες θέλησαν να απαντήσουν στο λιβελογράφημα ο διαχειριστής του site έκλεισε το σχολιασμό.

Έχω απαντήσει στον “λειτουργικά αναλφάβητο” συντάκτη του κειμένου που υποστήριζε ότι παίρνω διαφημίσεις από τον ΟΠΑΠ του Μελισσανίδη (δείτε την αρχική του ανάρτηση στο τέλος). Προσπαθούσα τότε να του εξηγήσω ότι οι διαφημίσεις τύπου adsense στις οποίες αναφερόταν επιλέγονται τυχαία και δεν αποδεικνύουν οποιαδήποτε σχέση της ιστοσελίδας με τον διαφημιζόμενο.

Ο ίδιος βέβαια ύστερα από ένα χρόνο επιχείρησε να με συνδέσει και με τον Μαρινάκη

merkourakis

Υποπτεύομαι με λύπη ότι σε ένα κόμμα πρώην άξιων στελεχών έχει απομείνει μόνο ο νοητικός κατιμάς, ο οποίος δεν είναι σε θέση να διασταυρώσει ούτε που εργάζομαι και φυσικά δε μπορεί να καταλάβει ότι θα ήταν δύσκολο να είμαι άνθρωπος του Μελισσανίδη και του Μαρινάκη την ίδια στιγμή.

Η κομματική λάσπη όμως δεν συνδέεται πάντα με τη λογική και ακολουθεί την πρακτική του Γκέμπελς… πες, πες κάτι θα μείνει.

Όσο για τη σχέση μου με το συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό ο τότε διευθυντής του φρόντισε οι απειλές να πέσουν στο κενό επιβεβαιώνοντας την ανοχή του σταθμού σε διαφορετικές φωνές. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη ανάρτηση στο theportal.gr είχε γίνει τότε ανάρπαστη ανάμεσα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σε αρθρογράφους της Αυγής που  την προωθούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Και το ερώτημά μου είναι πως ξεκίνησαν όλα αυτά από ένα site, που σύμφωνα με τον δημιουργό του χρηματοδοτούνταν από τον Νίκο Παππά και δημιουργήθηκε με πρόταση του Βερναρδάκη;

Μήπως υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες που οφείλουν την ύπαρξή τους (ή τον τεχνολογικό εξοπλισμό τους) σε μηχανισμούς του ΣΥΡΙΖΑ; Και αν ναι σε ποιους δημοσιογράφους έχουν επιτεθεί τους τελευταίους μήνες… και πόσες φορές έχουν φιλοξενήσει τον Ν.Παπά σε συνεντεύξεις ή έχουν αναφερθεί σε αυτόν με διθυραμβικά σχόλια;

Σκοπεύει να τοποθετηθεί η ΕΣΗΕΑ;

Άρης Χατζηστεφάνου

merkourakis-2

ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Στο αρχικό κείμενο έγραψα εκ παραδρομής Σπύρος Μερκουράκης αντί για Κώστας Μερκουράκης – έχοντας μάλλον στο μυαλό μου τον Σπύρο Μερκούρη ο οποίος βέβαια κατάφερε να γίνει δήμαρχος.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ