Το commonsfest και το Φεστιβάλ Αλληλέγγυας και Συνεργατικής Οικονομίας ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα τριήμερο για τα ΚΟΙΝΑ και την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, στις 6 έως 8 Οκτωβρίου στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών.

Το φεστιβάλ των Κοινών αποτελεί την πρώτη μεγάλη δοκιμασία της νεοσύστατης Συμμαχίας των Κοινών, η οποία φιλοδοξεί το φεστιβάλ να γίνει σημείο συνάντησης συνεργατικών εγχειρημάτων, γνώσεων, πρακτικών και κοινωνικών κινημάτων που προασπίζουν τα Κοινά, αλλά και ένα φόρουμ και εργαστήριο για τα Κοινά και την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία.

Με εφαλτήριο το Φεστιβάλ των Κοινών στόχος είναι να εκτεθούν κάθε είδους ιδέες, προτάσεις, προκλήσεις και εμπειρίες και να συσταθούν ομάδες εργασίας για την ανάπτυξη και δοκιμασία παραγωγικών συμπράξεων, πολιτικών, πολιτικής κουλτούρας και θεσμίσεων που αντιστοιχούν και ενδυναμώνουν ολόκληρο το οικοσύστημα των Κοινών και της Κ.Αλ.Ο.

9 Εκδηλώσεις και στρογγυλά τραπέζια / 29 Παρουσιάσεις αστραπή / 34 Εργαστήρια μάθησης / 7 Συμπράξεις / 6 Παιδικά εργαστήρια / 7 Πολιτιστικά εργαστήρια / 13 Προβολές ταινιών / 2 Μουσικές σκηνές

6, 7 και 8 Οκτωβρίου 2017
στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Αθήνα)

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Είσοδος ελεύθερη