φαντάροι στρατός κορονοϊός δυτική αττική μειονότητες

Φαντάροι καταγγέλλουν την τρομοκρατική δράση Στρατού και Αστυνομίας στη Δυτική Αττική

Πηγή: Δίκτυο Σπάρτακος

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Το τελευταίο χρονικό διάστημα διεξάγεται μια μεγάλη επιχείρηση τρομοκράτησης όσων ζουν και εργάζονται στις πιο υποβαθμισμένες, λαϊκές περιοχές της Δυτικής Αττικής. Ταυτόχρονα στέλνεται ένα μήνυμα Στρατιωτικοποίησης και αστυνομοκρατίας σε όλους.

Η Αστυνομία του Χρυσοχοΐδη αφού κατέστειλε με τον πιο βίαιο τρόπο τις αγωνιστικές εκδηλώσεις στην Επέτειο του Πολυτεχνείου και την 6η Δεκεμβρίου, Επέτειο της Δολοφονίας του 15χρονου μαθητή Γρηγορόπουλου, επιτίθεται ενάντια στις «Ασύμμετρες Απειλές», τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τους ΡΟΜΑ, αυτούς που υποδεικνύει ως «εχθρούς» οι οποίοι απειλούν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας…. 

Ο αστικός στρατός τους, το άλλο σκέλος του Κράτους Άμυνας/Ασφάλειας, παίρνει θέση και αυτός ενάντια στον «εσωτερικό εχθρό» και Απειλεί μέσω των φιλικών στην ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ ΜΜΕ, προειδοποιώντας ότι εξετάζει και ετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα ενάντια στον «εχθρό-λαό».

Είναι βλέπεις η κυβέρνηση της ΝΔ που ψήφισε την εμπλοκή του Στρατού στο εσωτερικό της χώρας, ενώ από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει γίνει σαφές ότι ο Στρατός είναι Πάροχος Ασφάλειας! Συνεχίζοντας βεβαίως την κατασταλτική παρακαταθήκη των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ….

Αφού λοιπόν εκδήλωσαν και εκδηλώνουν την κτηνώδη δράση τους ενάντια σε πρόσφυγες και μετανάστες, ήρθε η στιγμή να στραφούν ενάντια στην νεολαία, στους εργαζόμενους και στις όποιες μειονότητες με πρόσχημα την αντιμετώπιση του Κορονοϊού! Το είχαν πράξει και στο πρώτο κύμα του Κορονοϊού, στοχοποιώντας τους ΡΟΜΑ, το κάνουν και σήμερα, πιο γενικευμένα, πιο αυταρχικά, πιο τρομοκρατικά!

Ποιοι;Ο Στρατός και το Υπουργείο Άμυνας που με τις επιλογές τους στρώνουν το χαλί στη διάδοση του Κορονοϊού στα στρατόπεδα που είναι Υγειονομικές βόμβες εξαιτίας του συνδυασμού Συνωστισμού-άθλιων συνθηκών υγιεινής και καθαριότητας-διεξαγωγής των αναποτελεσματικών RAPID ΤΕΣΤ!

Η κυβέρνηση της ΝΔ, που συνεχίζει το ρεσιτάλ εγκληματικής αμέλειας, καθώς ακόμη και τώρα που χάνουν την ζωή τους καθημερινά εκατοντάδες συνάνθρωποι μας, αντί να προσλάβει γιατρούς και νοσηλευτές, προσλαμβάνει Μισθοφόρους Στρατιώτες, Ακροδεξιούς Τραμπούκους για να επανδρώσει ΜΑΤ, ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ και Συνοριοφυλακή.

Είναι η κυβέρνηση που κάνει τα στραβά μάτια στους εργοδότες που δεν λαμβάνουν κανένα μέτρο για τον Κορονοϊό, με αποτέλεσμα τα εργοστάσια, το ένα μετά το άλλο, να παρουσιάζουν δεκάδες και εκατοντάδες κρούσματα.

Είναι η κυβέρνηση της ΝΔ που μας τσουβαλιάζει στα λεωφορεία, το Μέσο Μαζικής Μεταφοράς εργαζόμενων και προσφύγων-μεταναστών και δεν ανανεώνει τον στόλο όπως απαιτούν οι εργαζόμενοι.

Είναι χαρακτηριστικό το επεισόδιο της Παρασκευής όπου Αστυνομικοί μοίρασαν Πρόστιμα σε εργολαβικούς εργαζόμενους στη Δυτική Αττική, μια περιοχή με αρκετά εργοστάσια και βιοτεχνίες. Σύμφωνα με καταγγελίες πρόκειται για εργολαβικούς εργαζόμενους σε αποθήκη μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

«Αντί η κυβέρνηση να κυνηγάει μεροκαματιάρηδες εργαζόμενους και να τους κόβει πρόστιμα έξω από το χώρο δουλειάς τους και μέσα στα ΜΜΜ, που έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρονται για διασκέδαση, καλό θα ήταν να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής», σχολιάζει και το ΔΣ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ

Δηλώνουμε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι Εμείς Δεν Στρέφουμε τα όπλα ενάντια στους ανθρώπους του Μεροκάματου, τους απελπισμένους των πολέμων σας και στις Μειονότητες.

Καλούμε τους συναδέλφους στρατιώτες και το μόνιμο προσωπικό να Αντισταθούν με κάθε τρόπο στην επιχείρηση τρομοκράτησης του κόσμου της εργασίας.

Εμείς, οι φαντάροι, ζούμε καθημερινά την εθνικιστική προπαγάνδα και τον χυδαίο ρατσισμό σας ενάντια στους συναδέλφους Μουσουλμάνους, τους λεγόμενους από εσάς «Ρωσοπόντιους», αλλά και τους Αλβανικής καταγωγής!

Ο Στρατός και η Αστυνομία, ο Αυταρχισμός και η Τρομοκρατία είναι η αστική πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ, που μας θεωρεί και αντιμετωπίζει όλους ως Αναλώσιμους, που πρέπει να σκύβουν το κεφάλι, να μην αντιδρούν και αμφισβητούν, αλλά να εκτελούν κάθε Διαταγή που εξυπηρετεί την κερδοφορία του Κεφαλαίου. Απαιτούμε τη λήψη σοβαρών και αποτελεσματικών μέτρων.

Η πανδημία απαιτεί μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και στα στρατόπεδα που αντικειμενικά είναι χώροι συνωστισμού και διασποράς του ιού, που με ευθύνη κυβέρνησης και της εργοδοσίας δεν λαμβάνονται.

Είμαστε ενάντιοι στη Στρατιωτικοποίηση και τη συγκρότηση του Ισραήλ των Βαλκανίων.

Όποτε ο Στρατός μας «έσωσε», μας «ΕΔΕΣΑΝ και μας ΕΒΑΛΑΝ στον ΓΥΨΟ», εξαφανίζοντας κάθε δικαίωμα, κάθε δυνατότητα έκφρασης γνώμης, αμφισβήτησης και διαμαρτυρίας για τη νεολαία και τον εργαζόμενο λαό!

Απαιτούμε μέτρα για τη θωράκιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι με ευθύνη της κυβέρνησης το μοναδικό νοσοκομείο της Δυτικής Αττικής και τα Κέντρα Υγείας παραμένουν υποστελεχομένα και σε άθλια κατάσταση.

Να γίνουν Διορισμοί Γιατρών-Νοσηλευτών, να φτιάξουν ΜΕΘ.
Να Μπλοκάρουμε τους τρομερούς Πολεμικούς Εξοπλισμούς, τις Προσλήψεις δεκάδων χιλιάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών-Αστυνομικών-Συνοριοφυλάκων, τη Μηχανή του Πολέμου και της Καταστολής, τις αποστολές Στρατευμάτων και μέσων σε Μάλι-Σαουδική Αραβία-Βαλκάνια και όπου αλλού.
Απαιτούμε μαζικά δωρεάν ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ στους χώρους δουλειάς με ευθύνη της εταιρείας και στα στρατόπεδα με ευθύνη του ΥΠΕΘΑ.
Απαιτούμε τώρα, να παρθούν πίσω όλα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στους εργαζομένους, στους αγωνιστές που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις και στους συναδέλφους μας φαντάρους.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ