Ευχαριστούμε για το 2019. Καλό 2020!

Το Info-war.gr και η Moviementa Productions κλείνουν άλλο ένα χρόνο με επιτυχημένες παραγωγές και για άλλη μια φορά οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας.

Η οικονομική σας βοήθεια μας επέτρεψε όχι μόνο να διατηρήσουμε τη λειτουργία του info-war.gr και των εβδομαδιαίων podcast αλλά και να ταξιδέψουμε σε αρκετές περιοχές του πλανήτη, καλύπτοντας τις εξελίξεις που εμείς θεωρούσαμε σημαντικότερες για την ενημέρωσή σας.

Το 2019 παρουσιάσαμε το νέο μας ντοκιμαντέρ Make the economy scream για τη Βενεζουέλα, το οποίο βραβεύτηκε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία σε κινηματογραφικές αίθουσες και στο ίντερνετ.

Ομάδες και κοινότητες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης πραγματοποίησαν επιτυχημένες εκδηλώσεις και προβολές τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες άτομα.

Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίσαμε σημαντικά τεχνικά προβλήματα στο site, γεγονός που μας ανάγκασε αρκετές φορές να περιορίσουμε τη λειτουργία του. Όπως τελικά αποδείχθηκε αρκετά από αυτά τα προβλήματα οφείλονταν σε επιθέσεις που δέχθηκε ο server μας. Τα προβλήματα όμως λύνονται (και πάλι, χάρη στη βοήθειά σας) και πολύ σύντομα θα τα αφήσουμε οριστικά πίσω μας, επιστρέφοντας στους κανονικούς μας ρυθμούς.

Το 2020 θα είναι η χρονιά που οι ραδιοφωνικές εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ μας συμπληρώνουν δέκα χρόνια ανεξάρτητης παρουσίας – στηρίζονται δηλαδή σχεδόν αποκλειστικά στις δικές σας συνεισφορές.

Υποσχόμαστε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Από όλη την ομάδα του INFO-WAR Καλή Xρονιά

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ