Επικοινωνιακό πάρτυ στη Μόσχα με το κατόρθωμα Μητσοτάκη

Μεγάλα αφιερώματα για την ομιλία στο ελληνικό κοινοβούλιο ενός μέλους της ναζιστικής ομάδας Αζόφ προετοιμάζουν ρωσικά μέσα ενημέρωσης σύμφωνα με πληροφορίες του info-war.

Μεγάλα δίκτυα θα σχολιάσουν το γεγονός, με την παρουσία καλεσμένων και ζωντανών συνδέσεων. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετατρέπεται έτσι σε έναν από τους σημαντικότερους επικοινωνιακούς συμμάχους του Πούτιν καθώς «επιβεβαιώνει» στα μάτια της Ρωσίας το αφήγημα ότι η Ουκρανία ελέγχεται από ναζιστικές ομάδες και συνεπώς απαιτείται «αποναζιστικοποίηση» της χώρας.

Το σαθρό, όπως έχουμε εξηγήσει, επιχείρημα επανέρχεται με ορμή τις τελευταίες ημέρες από τον επικοινωνιακό μηχανισμό του Πούτιν καθώς ο Ζελένσκι προβάλλει για δεύτερη φορά τη δράση των ναζιστών του τάγματος Αζόφ – την πρώτη φορά με συνέντευξή του στο αμερικανικό δίκτυο Fox News και τώρα με την προώθησή τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Έχει πάντως ενδιαφέρον ότι ενώ το ελληνικό κοινό δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει τα αφιερώματα ύστερα από την απόφαση της ΕΕ και της Ελληνικής κυβέρνησης να απαγορεύσει τη μετάδοση ρωσικών ΜΜΕ, μπορεί άνετα να βλέπει ξανά και ξανά τις δηλώσεις ενός ναζιστή να μιλά στο κοινοβούλιο.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ