Σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού

Ένα γράμμα για τον Άι Βασίλη πέρασε το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού

Ένα μπαλόνι που είχε πάνω του δεμένο το γράμμα ενός μικρού κοριτσιού από το Μεξικό για τον Άι Βασίλη πέταξε πάνω από το τείχος των συνόρων με τις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην Αριζόνα, περίπου 20 μίλια βορειοανατολικά των συνόρων με το Μεξικό, ο Randy Heiss, βρήκε ένα ξεφουσκωμένο κόκκινο μπαλόνι και ένα γράμμα δεμένο πάνω του με κόκκινη κορδέλα.

Στο εξωτερικό του γράμματος είδε το όνομα «Dayami» και μέσα βρήκε μία λίστα με τις 10 πρώτες επιλογές δώρων του κοριτσιού, γραμμένη στα ισπανικά. Ο Heiss επικοινώνησε μέσω internet με έναν από τους δημοφιλέστερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιοχής Nogales. Ένας δημοσιογράφος αφηγήθηκε στον αέρα την ιστορία, την οποία άκουσε η οικογένεια του κοριτσιού, και ο σταθμός τους έφερε σε επαφή.

Ο Heiss μαζί με τη σύζυγό του αγόρασαν όσο περισσότερα δώρα κατάφεραν να βρουν από αυτά που υπήρχαν στη λίστα του κοριτσιού, αλλά και δώρα για τη μικρότερη αδερφή της. Οδήγησαν μέχρι το Μεξικό, συνάντησαν τα δύο παιδιά και τους έδωσαν τα δώρα.

Δήλωσαν πολύ χαρούμενοι που μοιράστηκαν με τα παιδιά μια τέτοια στιγμή και σχολίασαν ότι «μπορεί να υπάρχει ένα τείχος με συρματόπλεγμα ύψους περίπου 6 μέτρων κατά μήκος των συνόρων, αλλά τίποτα δεν θα σταματήσει τις επιθυμίες ενός μικρού παιδιού τα Χριστούγεννα».

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ