Ad image

Ελευθεροτυπία Τρίτου Κόσμου

ελευθερία του τύπου
1 λεπτα

Οι εκπομπές διατίθενται δωρεάν. Αν θέλετε όμως μπορείτε να ενισχύσετε την παραγωγή τους


Συνεχίζουμε μία παράδοση την οποία ξεκινήσαμε μόλις πέρυσι και ελπίζουμε να σταματήσουμε του χρόνου.

Ακούμε τραγούδια και λέμε μερικές ιστορίες για τις πέντε χώρες που απολαμβάνουν λίγο υψηλότερα επίπεδα Ελευθερίας του Τύπου σε σχέση με την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, το 2023 αυτές οι χώρες είναι η Ταϊλάνδη, το Κατάρ, η Σενεγάλη, η Παραγουάη και η Μοζαμβίκη.

Θέλουμε να σας αποδείξουμε και φέτος ότι μπορεί να ακούσατε την είδηση πως βρισκόμαστε στην 107η θέση της παγκόσμιας κατάταξης για την Ελευθερία του Τύπου, αλλά δεν καταλάβατε πραγματικά τι ακούσατε. Και ο μόνος τρόπος να το συνειδητοποιήσετε, είναι να μάθετε ποιοι είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς.

Και ξεκινάμε από την Ταϊλάνδη, στη θέση 106.

Μοιράσου το

Γίνε μέλος του INFO-WAR

Γίνε συνδρομητής με όποιο ποσό θέλεις και βοήθησέ το INFO-WAR να συνεχίσει.