Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου ο δεύτερος κατηγορούμενος για το θάνατο του Κωστόπουλου

Εκπρόσωπος Τύπου της εθνικιστικής οργάνωσης Πατριωτικό Μέτωπο, ήταν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του info-war.gr ο φερόμενος σαν δεύτερος δράστης της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος, λίγο πριν πεθάνει.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου, ο οποίος έσβησε τον λογαριασμό του στο twitter στον οποίον υπήρχαν αναφορές στο περιστατικό αλλά και χυδαία ομοφοβικά μηνύματα.

Στην ιστοσελίδα του Πυρήνα Νεολαίας του Πατριωτικού Μετώπου, υπήρχε μεταξύ άλλων κάλεσμα σε όλους τους «Έλληνες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες Ε.Α., όλων των Όπλων και Σωμάτων, για την διεύρυνση της Ε.Π.ΑΜ. (Επιτροπή Παλλαϊκής Άμυνας) του Πατριωτικού Μετώπου».

Υπενθυμίζεται ότι ηγετική θέση στο Πατριωτικό Μέτωπο είχε ο Σταύρος Βιτάλης, που είχε συμμετάσχει στις ελληνικές παραστρατιωτικές μονάδες που έδρασαν στη Βοσνία το 1995. Ο Βιτάλης έσπευσε να στηρίξει το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter βίντεο με το οποίο υποστηρίζει το δικαίωμα αυτοδικίας.

Σε σειρά μηνυμάτων του τα οποία παρουσίασε η σελίδα ripes.gr ο φερόμενος ως δράστης σχολιάζει τη δήλωση του Γρηγόρη Βαλιανάτου ότι ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κατάστημα για να προστατευθεί από φασαρία σε γειτονικό μαγαζί.


Μιλώντας την τηλεόραση του Alpha ο μεσίτης είχε αναφέρει ότι ο Κωστόπουλος βρισκόταν σε «επιθετικό αμόκ» – φράση που χρησιμοποιούσαν και αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί – παρά το γεγονός ότι το θύμα εμφανίζεται στο βίντεο αποπροσανατολισμένος και με δυσκολία να περπατήσει.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ