ΒΙΟΜΕ

Έκοψαν το ρεύμα στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

«Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται», λέει το γνωμικό και φαίνεται πως η κυβέρνηση το λαμβάνει πλήρως υπόψη της, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Μαρτίου κλιμάκιο της ΔΕΗ υπό την προστασία ισχυρής δύναμης ανδρών των ΜΑΤ, προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σε μία κίνηση που, όπως δηλώνουν και οι εργαζόμενοι της ΒΙΟΜΕ στην ανακοίνωσή τους, είναι ξεκάθαρο πως έχει γίνει με πολιτική εντολή, η κυβέρνηση εκμεταλλεύεται την πανδημία και τον εκούσιο εγκλεισμό των πολιτών για να προχωρήσει σε επίθεση ενάντια στο πιο επιτυχημένο παράδειγμα αυτοδιαχειριζόμενης βιομηχανίας.

Δείτε την ανακοίνωση των εργαζομένων της ΒΙΟΜΕ:

Οι βρικόλακες της εξουσίας που δρουν στο σκοτάδι, βρήκαν τη στιγμή να κόψουν το ρεύμα, στις 6:30 το πρωί. Είχαν έτοιμο το γερανό στημένο και με υποστήριξη από 2 κλούβες ΜΑΤ, που αυτό σημαίνει πολιτική εντολή, λειτούργησαν σαν τις μετακατοχικές κυβερνήσεις, που εκτελούσαν τους αγωνιστές στο σκοτάδι για να μην αντιδράσει ο κόσμος. Καταγγέλλουμε παράλληλα και τους <<συναδέλφους>> της ΔΕΗ που συνέργησαν σαν εκτελεστές στο ίδιο έργο.

Απαιτούμε την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.

Κι όλα αυτά ενώ είμαστε σε διαδικασίες με το Υπουργείο Εργασίας για τη πλήρη νομιμοποίηση της Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ. Κι ενώ γνωρίζουν ότι παράγουμε προϊόντα ατομικής και οικιακής υγιεινής, τα οποία είναι πρώτης ανάγκης για την κοινωνία.

Εργαζόμενες/οι στη Σ.Ε.ΒΙΟ.ΜΕ

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ