Η ομάδα του omniatv διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ενημέρωση από τα κάτω, όχι προς τα κάτω» το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 19:30, στο συνεργατικό Το Ωραίον Ντεπώ στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το εγχείρημα του omniatv και θα συζητηθούν οι προκλήσεις και το περιεχόμενο της ενημέρωσης από τα κάτω: Η καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και η μεθοδική κάλυψη θεμάτων. Κείμενο στην εποχή της εικόνας και εικόνα με ουσία στην εποχή του εντυπωσιασμού. Ποιά θέματα καλύπτουμε και με ποιό σκεπτικό; Ποιές είναι οι στοχεύσεις; Υπάρχουν αποτελέσματα;

Επιπλέον θα υπάρξει ανάλυση για συγκεκριμένα θέματα τα οποία παρακολουθεί στενά το omniatv κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, όπως η δίκη της Χρυσής Αυγής, η υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου/Zackie Oh, οι εξελίξεις σχετικά με την εξόρυξη και μεταλλουργία χαλκού-χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική, αλλά και οι δίκες που λαμβάνουν χώρα αυτό το διάστημα, σχετικά με υποθέσεις στις οποίες διώκονται κάτοικοι της Β.Α. και μέλη του κινήματος κατά των εξορύξεων κ.α.

Στη συζήτηση συμμετέχουν: Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης, Ypopto Mousi, Λουκάς Σταμέλλος.

Θα ακολουθήσει πάρτυ.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 7.30μ.μ.
στο συνεργατικό καφενείο Το Ωραίον Ντεπώ
(Βαφοπούλου 18, Θεσσαλονίκη – Στάση Βαφοπούλειο)

CLOSE
CLOSE