δενδιας

Διαβάζοντας πίσω από τις δηλώσεις Δένδια

Σε ρεσιτάλ αστήριχτης τρομολαγνίας επιδόθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αξίζει να δει κανείς τα σημαντικότερα σημεία των δηλώσεών του και τι υπονοεί:

Υπουργός: Η χώρα έχει πρόβλημα τρομοκρατίας. Και δυστυχώς δεν έχει πρόβλημα μόνο εισαγόμενης τρομοκρατίας.

Σχόλιο: Ποια είναι τα περιστατικά «εισαγόμενης τρομοκρατίας» στα οποία αναφέρεται ο υπουργός; Έχει στη διάθέσή του στοιχεία τα οποία έχει αποκρύψει η κυβέρνηση και οι αρχές ασφαλείας; Η μήπως στηρίζεστε πάλι στα περιοδικά που κατά καιρούς παρουσιάζετε και τα οποία έχουν χαρακτηριστεί πλαστά από διεθνείς αναλυτές;

Υπουργός: Η Ελληνική Αστυνομία έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη δεκάδες τρομοκράτες τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, πρέπει να πω: αρκετοί από αυτούς αυτή τη στιγμή είναι ελεύθεροι.

Σχόλιο: Πως ακριβώς ορίζεται η «καλή δουλειά» της αστυνομίας εάν τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίζει δεν επαρκούν για την καταδίκη των υπόπτων; Ή μήπως χαρακτηρίζετε σαν επιτυχίες τις φρονηματικές διώξεις πολιτών; Το μήνυμα προς τη δικαιοσύνη είναι: οφείλετε να καταδικάζετε όποιον φέρνουμε μπροστά σας. Είναι πάντως αχαριστία για το άκρως αντιδραστικό και ακροδεξιό σώμα της Ελληνικής δικαιοσύνης, που κρατά προφυλακισμένους ανθρώπους για τρία χρόνια χωρίς απαγγελία κατηγοριών, να τα ακούει κιόλας.

Υπουργός: Η ελληνική κοινωνία νομίζω ότι εάν ομονοήσει και αν όλοι οι θεσμοί της πολιτείας κάνουν σωστά τη δουλειά τους, είμαι απολύτως αισιόδοξος ότι μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε (την τρομοκρατία).

Σχόλιο: Για να πιάσετε εσείς τους τρομοκράτες πρέπει εμείς να ομονοήσουμε. Σε τι να ομονοήσουμε όμως; Αν θέλετε μια κοινωνία χωρίς αντιδράσεις στην πολιτική σας γιατί δεν το λέτε καθαρά; Η μήπως υπονοείτε ότι οι διαφωνίες στο εσωτερικό της κοινωνίας ενισχύουν την τρομοκρατία;

Υπουργός: Απόλυτη κοινωνική ομόνοια προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς παραφωνίες, χωρίς υποσημειώσεις

Σχόλιο: Τη λέξη «υποσημειώσεις» τη χρησιμοποιήσατε για πρώτη φορά το Φεβρουάριο του 2013 εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια μιας επικοινωνιακής επιχείρησης που στόχο είχε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας από τις καταγγελίες για βασανισμό κρατουμένων που αντιμετωπίζατε. Υποστηρίζετε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι υπεύθυνη για το φαινόμενο της τρομοκρατίας ή απλώς πετάτε νέες επικοινωνιακές στρακαστρούκες;.

Υπουργός: Να χτυπήσουμε την ανεργία, να χτυπήσουμε όλα αυτά τα οποία έχουν οδηγήσει στην παρούσα κρίση. Εάν υπάρχει τρομοκρατία είμαστε αδύναμοι.

Σχόλιο: Το γεγονός ότι η κοινή πολιτική ΠΑΣΟΚ – ΝΔ πήρε την ανεργία από το 9% και την πήγε στο 30% (60% για τους νέους) και η μνημονιακή σας πολιτική ανέβασε το χρέος, ως ποσοστό του ΑΕΠ, από το 115% στο 175% σχετίζεται με την τρομοκρατία; Η αποτυχία του Success Story και η πρόσφατη διεθνής διαπόμπευση της πολιτικής σας από το διεθνή Τύπο είναι αποτέλεσμα της τρομοκρατίας;

Άρης Χατζηστεφάνου (για μηνύσεις, αγωγές κτλ παρακαλώ χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας του site) 

Σχετικά θέματα:

«Απάτη» η έρευνα Δένδια για ΕΛ.ΑΣ-Χ.Α
«Πλαστό» περιοδικό παρουσίασε ο Δένδιας;

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ