Τσίπρας σωστά κλείνουν τα σύνορα

Δεξιό ρελάνς Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Κι εμείς κλείναμε τα σύνορα»

Δεξιός, αλλά όχι πολύ, προσπάθησε να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Συνεχίζοντας ακάθεκτος την ΠΑΣΟΚική παράδοση που λέει ότι πρέπει να ενστερνίζεσαι προτάγματα του δεξιού πολιτικού λόγου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπάθησε να φανεί ως πιο «υπεύθυνος» δεξιός από τον πρωθυπουργό, λέγοντας επί λέξει, «Κάθε κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έκανε η σημερινή. Και εμείς το κάναμε, αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να καλούμε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα».

Όπως ακριβώς και με τις εκκενώσεις καταλήψεων, πολιτικές ή προσφυγικές, ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχεται ότι εφάρμοζε πολιτικές του υποτιθέμενου ιδεολογικού του αντιπάλου, χωρίς όμως το σόου με το οποίο συνοδεύει τις αντίστοιχες κινήσεις η Νέα Δημοκρατία.

Η διαφορά δηλαδή μεταξύ των δύο κομμάτων δεν είναι πολιτική, αλλά αισθητική, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα. «Από τη στιγμή που υπάρχει η απόπειρα μαζικής εισροής στη χώρα σωστά κλείνουν τα σύνορα», είπε χαρακτηριστικά.

Ανδρέας Κοσιάρης

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ