Τσίπρας σωστά κλείνουν τα σύνορα

Δεξιό ρελάνς Τσίπρα σε Μητσοτάκη: «Κι εμείς κλείναμε τα σύνορα»

Δεξιός, αλλά όχι πολύ, προσπάθησε να εμφανιστεί ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Mega.

Συνεχίζοντας ακάθεκτος την ΠΑΣΟΚική παράδοση που λέει ότι πρέπει να ενστερνίζεσαι προτάγματα του δεξιού πολιτικού λόγου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσπάθησε να φανεί ως πιο «υπεύθυνος» δεξιός από τον πρωθυπουργό, λέγοντας επί λέξει, «Κάθε κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έκανε η σημερινή. Και εμείς το κάναμε, αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς να καλούμε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα».

Όπως ακριβώς και με τις εκκενώσεις καταλήψεων, πολιτικές ή προσφυγικές, ο πρώην πρωθυπουργός παραδέχεται ότι εφάρμοζε πολιτικές του υποτιθέμενου ιδεολογικού του αντιπάλου, χωρίς όμως το σόου με το οποίο συνοδεύει τις αντίστοιχες κινήσεις η Νέα Δημοκρατία.

Η διαφορά δηλαδή μεταξύ των δύο κομμάτων δεν είναι πολιτική, αλλά αισθητική, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα. «Από τη στιγμή που υπάρχει η απόπειρα μαζικής εισροής στη χώρα σωστά κλείνουν τα σύνορα», είπε χαρακτηριστικά.

Ανδρέας Κοσιάρης

inffowar logo

Ξεκινάμε μια νέα περίοδο με πολλές ιδέες

για νέα θέματα, εκπομπές και αποστολές.

Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου για να τις υλοποιήσουμε.

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει.

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ