σακελαεοπούλου γάτα

Δεν προλαβαίνουν να σβήνουν μηνύματα για Κουφοντίνα στο προεδρικό μέγαρο

Επιμέλεια: Χρήστος Αβραμίδης

Χιλιάδες πολίτες της χώρας έχουν μπει από το μεσημέρι στο προφίλ της Προέδρου της Δημοκρατίας, διαμαρτυρόμενοι για την εκκωφαντική σιωπή της σχετικά με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι σχολιαστές ζητούν την εφαρμογή του Νόμου και την δικαίωση του Δημήτρη Κουφοντίνα που διεκδικεί να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως ορίζεται από τις σχετικές διατάξεις.

Πολλοί μιλούν για «θανατική ποινή» που έχει επιβάλει σιωπηρά η κυβέρνηση και για αυτό ζητούν την παρέμβαση της ΠτΔ. Άλλοι σημειώνουν πως δεν θέλουν η Ελλάδα να είναι η χώρα με νεκρό απεργό πείνας ή η χώρα που βασανίζει απεργούς πείνας με αναγκαστική σίτιση.

Κάποιοι μιλούν και οικογενειακή βεντέτα Μητσοτάκη, ή για την παρέμβαση της Αμερικάνικης Πρεσβείας. Εντύπωση έχει προκαλέσει το ότι η σελίδα της «Προέδρου της Δημοκρατίας» δεν δίστασε να διαγράψει (δημοκρατικά πάντα) πολλά σχόλια, χωρίς αυτά να περιέχουν οποιαδήποτε υβριστική έκφραση.

Έτσι που αναρωτιέται κανείς πόση σχέση με τη δημοκρατία έχει η αποκαλούμενη ως πρόεδρός της, όταν το μόνο που κάνει είναι να φωτογραφίζεται ως décor με τη γάτα της στο φόντο μιας κρατικής δολοφονίας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ