Δεν είναι «κύκλος αίματος». Είναι γενοκτονία

Οι νικητές σε έναν πόλεμο δεν γράφουν μόνο την ιστορία. Επιβάλλουν τις φράσεις με τις οποίες περιγράφουν τους αντιπάλους τους. Στην Ελλάδα του μνημονίου κυβέρνηση και ΜΜΕ χρησιμοποίησαν τις θεωρία της συνάντησης των άκρων για να ταυτίσουν το νεοναζισμό με την μετριοπαθή αριστερά και έτσι να νομιμοποιήσουν τον πρώτο και να επιτεθούν στη δεύτερη. Και ύστερα μας ζήτησαν να ευχαριστήσουμε τη Χ.Α γιατί μας έδειξε, όπως είπαν, το αληθινό πρόσωπο της Αριστεράς.

Το Ισραήλ και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν τον όρο «κύκλος αίματος» για να εξισώσουν το θύμα με τον θύτη. Τον επιτιθέμενο με τον αμυνόμενο, τον κατακτητή με τον κατακτημένο. Όσοι καταδικάζουν τη βία απ’ όπου και αν προέρχεται θα θυμηθούν αυτές τις ημέρες τον «κύκλο του αίματος».

Θα εξισώσουν τις πέτρες και τις αυτοσχέδιες ρουκέτες των Παλαιστινίων με την υπερσύγχρονη πολεμική μηχανή του Ισραήλ. Και στο τέλος θα ξεθάψουν την κατηγορία του αντισημιτισμού για όποιον τολμήσει να καταδικάσει τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συντελούνται από το κράτος τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής.

Ξέρουμε τι μορφή θα έχει και αυτός ο «κύκλος». Στην επίθεση του 2008 ο ισραηλινός στρατός σκότωσε 1.417 ανθρώπους. Οι δικές του απώλειες ήταν 13 άτομα εκ των οποίων τα 10 ήταν στρατιώτες σε προωθημένες θέσεις.

Μην έχετε αμφιβολίες ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα θυμηθούν τον «κύκλο του αίματος». Είναι οι ίδιοι που εδώ και τρία χρόνια σας πλασάρουν το μνημόνιο σαν μονόδρομο. Οι ίδιοι που στήριξαν τη «στρατηγική συμμαχία» με το Ισραήλ. Είναι δημοσιογράφοι στην υπηρεσία συγκεκριμένων πολιτικών οικογενειών που στο παρελθόν λειτούργησαν σαν δίαυλοι επικοινωνίας με το Ισραήλ. Είναι πολιτικοί που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα για να επιτύχουν την αποστολή που τους έχει ανατεθεί.

Aρης Χατζηστεφάνου

Υ.Γ Κάποιοι από τους Ισραηλινούς στρατιώτες που σήμερα σκοτώνουν παιδιά από τα ασφαλή πιλοτήρια μαχητικών αεροσκαφών ίσως να εκπαιδεύτηκαν στην Ελλάδα, στις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις.

 Σχετικά Θέματα:
inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ