Νίκη Ταβέλα Νέα δημοκρατία Μητσοτάκης

«Ας πρόσεχαν» οι δημοσιογράφοι που βομβάρδισε το Ισραήλ λέει στέλεχος της ΝΔ

Η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκη Τζαβέλα, απέδωσε στους δημοσιογράφους του Al Jazeera την ευθύνη για το γεγονός ότι ο ισραηλινός στρατός ισοπέδωσε το κτίριο που φιλοξενούσε τις εγκαταστάσεις τους στη Γάζα. «Εδώ που τα λέμε, ας προσέχει λίγο το Αλ Τζαζιρα στην αξιοπιστια των ειδήσεων του», έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε το σχόλιό της η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι ήταν «αναμενόμενο» να χτυπήσει το Ισραήλ το κτίριο του ειδησεογραφικού σταθμού καθώς αυτό είναι, όπως είπε, «προπαγανδιστικό» υπέρ των Παλαιστινίων.

Θυμίζουμε ότι το Al Jazeera είχε αποκαλύψει, πριν από μερικά χρόνια το τεράστιο δίκτυο, που είχε στήσει η ισραηλινή πρεσβεία στο Λονδίνο προκειμένου να προωθεί τις θέσεις του Τελ Αβίβ και να εκβιάζει πολιτικούς οι οποίοι ασκούσαν κριτική στο κράτος του Ισραήλ.

Ο βομβαρδισμός του κτιρίου όπου στεγαζόταν το Al Jazeera και άλλα διεθνή μέσα ενημέρωσης αποτελεί το δεύτερο μήνυμα που στέλνει το Ισραήλ προς τη διεθνή κοινότητα, μετά το βομβαρδισμό εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Γάζα, ανέφερε ο δημοσιογράφος Αρης Χατζηστεφάνου στην εκπομπή του Διονύση Ελευθεράτου στο Ρ/Σ Στο Κόκκινο.

Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της ένωσης Παλαιστίνιων δημοσιογράφων το Ισραήλ έχει δολοφονήσει περίπου 46 δημοσιογράφους από το 2000 ενώ κάθε χρόνο πραγματοποιεί κατά μέσο όρο 500-700 επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ