μητσοτάκης

Από τα εσπρεσάκια στο κράτος-χωροφύλακα ο Μητσοτάκης

Ούτε λίγους μήνες δεν κράτησε όπως φαίνεται το προφίλ του φιλελεύθερου, νέου πολιτικού που ενδιαφέρεται για το επιχειρείν και την καινοτομία.

Επιστρέφοντας στην παλαιά ρητορική του σκληρού κράτους της δεξιάς, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αναφέρει σε συνέντευξή του στη Real News: «Θα τελειώσω με τα εξάρχεια από τον πρώτο μήνα». «Είναι απόλυτη δέσμευσή μου ότι η αποκατάσταση και η διαφύλαξη της τάξης και του νόμου, στο κέντρο, στις γειτονιές παντού στην Ελλάδα, είναι προτεραιότητά μου», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο για την οικονομία, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ υπηρετεί με μεγαλύτερη επιτυχία της εντολές της Γερμανίας για λιτότητα και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, οι επικοινωνιολόγοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης φαίνεται ότι θα ποντάρουν στο επόμενο διάστημα στο προφίλ του μετεμφυλιακού κράτους τάξης και ασφάλειας.

Ότι εσπρεσάκια ήπιαμε ήπιαμε. Ξαναφοράμε τη στολή του χωροφύλακα και βγαίνουμε στους δρόμους προσπαθώντας να κρύψουμε την αποτυχία της μέχρι στιγμής πολιτικής μας καμπάνιας.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρει ότι ο νόμος Παπά, για τα κανάλια είναι αντισυνταγματικός -παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος του αποτελεί πιστή αντιγραφή του νόμου Ρουσόπουλου για τις άδειες.

Το δούλεμα πάντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε πριν καλά καλά φτάσει η εφημερίδα στα περίπτερα.

https://twitter.com/leleaorati/status/774608912859488256

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ