παπαχρήστου

Απειλές εναντίον σκιτσογράφου για την Παπαχρήστου

Πηγή: Κατιούσα

Ο Γιώργος Μικάλεφ ζωγράφος και σκιτσογράφος, με πολλές εκθέσεις στο ενεργητικό του, παρά το νεαρό της ηλικίας του, γνωστότερος στο ευρύ κοινό για τη στήλη Ημερολόγιο που έχει στο ηλεκτρονικό περιοδικό The press project. Κάθε μέρα κι ένα σκίτσο ή ένα άνα δύο, όπως κι αν προκύψει τα σκίτσα του έχουν πολιτικό σχόλιο.

Με αφορμή το χρυσό μετάλλιο της χρυσαυγίτισσας Βούλας Παπαχρήστου, που καμάρωνε δίπλα στον Κασιδιάρη κι έκανε ρατσιστικά αστειάκια με τα κουνούπια του Νείλου (διαβάστε περισσότερα εδώ) , ο σκιτσογράφος έκανε ένα αντιφασιστικό σκίτσο, εκτός ημερολογίου. Δεν σας το περιγράφουμε, γιατί τα σκίτσα έχουν από μόνα τους δύναμη, η οποία χάνεται με την όποια περιγραφή, θα το δείτε μόνοι σας εδώ, γιατί το Facebook το θεώρησε προσβλητικό και το κατέβασε.

παπαχρήστου κασιδιάρης

Ο Μικάλεφ ενόχλησε τους υποστηρικτές και απολογητές του Χίτλερ, και δέχτηκε απειλές και μηνύματα.«Να παιθάνεις καρακγιοζι», ήταν ένα από τα πολλά απειλητικά και υβριστικά σχόλια. Το προφίλ του παραμένει μπλοκαρισμένο, με απειλή από τον ιστότοπο ότι θα διαγραφεί πλήρως. αν δεν συμμορφωθεί.

Ο ίδιος απαντά στις απειλές με ένα από τα χαρακτηριστικά του σκίτσα

κασιδιάρης παπαχρήστου

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ