Άδωνις Γεωργιάδης πατρίς θρησκεία μαυραγοριτισμός κορονοϊός

Άδωνις Γεωργιάδης: Πατρίς, Θρησκεία, Μαυραγοριτισμός (βίντεο)

Θα έρθει η ώρα, όταν συνέλθουμε από την παρούσα υγειονομική κρίση, να επιρρίψουμε συνολικά σαν κοινωνία ευθύνες για το διαλυμένο σύστημα υγείας, για τις ανεύθυνες (αν όχι ποινικά κολάσιμες) δηλώσεις υπευθύνων, και για το όργιο κερδοσκοπίας με τα προϊόντα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Το ξέρουμε, είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία, αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρώην υπουργός Υγείας, νυν υπουργός Ανάπτυξης και διαχρονικός ακροδεξιός, ταιριάζει γάντι και στις τρεις κατηγορίες.

Το έτος ήταν 2013, και ο υπουργός Υγείας Γεωργιάδης περηφανευόταν για τις απολύσεις προσωπικού και ζήλευε τον Τόμσεν «που παίρνει όλη τη δόξα». Σήμερα ο Κικίλιας παρακαλά γιατρούς να εισέλθουν στο δημόσιο σύστημα.

Την ίδια εποχή, ούρλιαζε σε διαμαρτυρόμενους γιατρούς ότι η υγεία είναι προϊόν, διότι «αν δεν είναι προϊόν τότε δεν μπορείτε να λαμβάνετε αμοιβή».

Για να έρθουμε στο σήμερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάλι από θεσμικό ρόλο, του υπουργού Ανάπτυξης, ξιφουλκεί κατά του κλεισίματος των Εκκλησιών. Ο κάποτε δωδεκαθεϊστής, νυν φανατικός χριστιανός, επιτίθεται ακόμα και σε δημοσιογράφο που του θέτει το αυτονόητο, ότι όπως σε άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις που απαγορεύτηκαν, έτσι και στην εκκλησία υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης του ιού.

Φυσικά ακόμα και στο πεδίο άμεσης ευθύνης του, ο Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αισχροκέρδεια στις αυξήσεις τιμών σε προϊόντα απολύμανσης και προστασίας από τον ιό, λέγοντας ότι μια αύξηση της τάξης του 200% «δεν είναι μικρή ποσοστιαία, αλλά δεν είναι αδικαιολόγητη».

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ