THIS IS NOT A COUP: Ο «υπάκουος υπηρέτης» της γερμανικής ηγεμονίας

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει από την επίσημη κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ This is not a Coup στις κινηματογραφικές αίθουσες και σκεφτήκαμε να θυμηθούμε το πρώτο τρέιλερ με το οποίο ξεκίνησαν όλα.

Ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας, αλλά και ο πρώτος βιογράφος του Μπερλουσκόνι και πρώην ανταποκριτής των Financial Times, Άλαν Φριντμαν, εξηγούν ότι κανένα από τα «πραξικοπήματα» της ΕΕ και της ΕΚΤ δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς κάποιου είδους συνεργασία ή υποταγή από το εσωτερικό.

Μπορείς να γίνεις και εσύ συμπαραγωγός ενισχύοντας μια ανεξάρτητη παραγωγή από τους δημιουργούς των ντοκιμαντέρ Debtocracy, Catastroika και Fascism Inc. Οι χορηγοί μας θα δουν (αν το επιθυμούν) το όνομά τους στους τίτλους τέλους και θα λάβουν κωδικό για να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ στον υπολογιστή τους.




ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321
(Κυριάκος Χατζηστεφάνου)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

* Αρκετοί από τους συμπαραγωγούς μας, που έστειλαν χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού, δεν μας έχουν στείλει το e-mail τους. Μπορούν να το κάνουν μέσα από τη φόρμα του site μας προκειμένου να τους στείλουμε τους κωδικούς.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι αν ΔΕΝ θέλετε να εμφανίζεται το όνομά σας στους τίτλους τέλους ή αν θέλετε να λάβετε ταχυδρομικά τη νόμιμη απόδειξη θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ