Η Α.Ρ.ΠΑ. (Αριστερή ΡΙζοσπαστική Παρέμβαση) Ε.Α.Α.Κ. στο Παιδαγωγικό είναι ένα ανεξάρτητο αριστερό σχήμα. Ανεξάρτητο οικονομικά και πολιτικά αφού δεν παίρνει κάποιου είδους χρηματοδότηση από οποιονδήποτε κομματικο φορέα, επιχείρηση ή το κράτος. Η οικονομική αυτοτέλεια του σχήματος εξασφαλίζει και την πολιτική ανεξαρτησία του καθιστώντας το ικανό να παράγει το ίδιο πολιτική από τα κάτω με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Μέσα από τα έσοδα αυτών των πάρτι μπορούμε να καλύπτουμε τα διάφορα έξοδα της δράσης μας (κείμενα, αφίσες, πλαίσια στη Γενική Συνέλευση, πανό κλπ).

Από εκεί και πέρα για εμάς το πανεπιστήμιο δεν αποτελεί έναν κλειστό, αποστειρωμένο χώρο μαθημάτων και εξετάσεων, αλλά τον ίδιο τον κοινωνικό χώρο των φοιτητριών, των φοιτητών αλλά και χώρο δράσης των διάφορων κινημάτων. Μέσα (και) από τέτοια πάρτι το νοηματοδοτούμε ως χώρο φθηνής και συλλογικής διασκέδασης της νεολαίας και ενίσχυσης των κινημάτων και των πολιτικών συλλογικοτήτων.

Επομένως την Παρασκευή 12 Φλεβάρη μετά τις 23:00 παρτάρουμε, διασκεδάζουμε συλλογικά, γιορτάζουμε το τέλος της εξεταστικής (για τις περισσότερες/τους περισσότερους από εμάς) και ενισχύουμε το σχήμα για τις δύσκολες μάχες που έρχονται!

Πολυτεχνείο Θεσ/νίκης

http://arpa-eaak.blogspot.gr/

CLOSE
CLOSE