Ο Συντονισμός Σωματείων και Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Τεχνολογία διοργανώνει το 1ο Worker’s Festival το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας.

O Συντονισμός Σωματείων και Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Τεχνολογία αποτελεί έναν κοινό χώρο συζήτησης, ανταλλαγής εμπειριών και δράσης όλων των εργαζόμενων του κλάδου, αλλά ακόμα περισσότερο χώρο συντονισμού, αλληλεγγύης και διεκδικήσεων από κοινού για τα σωματεία.

Το 1ο Worker’s Fest είναι η γιορτή των εργαζομένων και έχει σαν πρώτο σκοπό της να καταφέρει να φέρει κοντά τους συναδέλφους που εργάζονται στις εταιρείες του χώρου των τηλεπικοινωνιών, της τεχνολογίας και άλλων κλάδων και να αναδείξει τη σημασία της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ:

Έκθεση φωτογραφίας: Θεματικές εκθέσεις γνωστών Ελλήνων φωτογράφων για το προσφυγικό και την οικονομική κρίση αλλά και έκθεση συναδέλφων

Έκθεση κόμικς: Με θέμα την οικονομική κρίση

Αφήγηση παραμυθιών για μικρούς και μεγάλους

Μικρές συζητήσεις/παρουσιάσεις: Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, Κατάργηση Κυριακάτικης Αργίας, Νέο ασφαλιστικό

Βιντεοπροβολές

Συναδελφική κουζίνα

Ζωντανή μουσική: Στη σκηνή του Φεστιβάλ θα βρεθουν οι Υπεραστικοί, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει Ρεμπέτικο Γλέντι με ζωντανή μουσική από συναδέλφους.

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου
στον πολυχώρο του Συνεδριακού Κέντρου Νέας Ιωνίας (Πατριάρχου Ιωακείμ 4)