Χούκλη: Ήταν η κακή στιγμή

Έχοντας παρακολουθήσει όλες αυτές τις ημέρες την κριτική που δέχεται η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Μίνωα Κυριακού, Μαρία Χούκλη, θεωρούμε σκόπιμο να παρουσιάσουμε και τη δική της απάντηση στα αιτήματα παραίτησης που υποβλήθηκαν ακόμη και από παλιούς συνεργάτες της.

Μιλώντας πάντως για την κακή στιγμή, η οποία παρεμπιπτόντως κράτησε τρεις ολόκληρες ημέρες, θα θέλαμε να θυμίσουμε και την τρομολαγνική εκπομπή που είχε παρουσιάσει ο ίδιος σταθμός λίγο πριν από τις προηγούμενες εκλογές με όλα τα καταστροφολογικά σενάρια για το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.

Σχολιάζοντας την υπόθεση, η ΠΟΕΣΥ έκανε λόγο για εξόφθαλμη παραβίαση κανόνων και Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, ενώ η ΕΣΗΕΑ κατήγγειλε τα «εκβιαστικά διλήμματα που έθεσαν την παραμονή των εκλογών, ΜΜΕ και δημοσιογράφοι».

Υ.Γ Αλιεύσαμε το πρώτο video από το λογαριασμό του Γιάννη Χασανάκου στο facebook, ο οποίος το συνόδευε με το παρακάτω σχόλιο το οποίο προσυπογράφουμε:

“Κακή και άστοχη στιγμή” είναι όταν βρίσκεις το πίσω αμάξι στο παρκάρισμα, όταν σου πέφτει σάλτσα στη μπλούζα την ώρα που τρως, άμα σπάσει η καπότα τη δύσκολη στιγμή. Όχι να παίζεις τρεις μέρες τρομοκρατικό ρεπορτάζ με τις 10 πληγές του Φαραώ. Α στο διάολο πια”.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ