Φασισμός Biennale

To Φασισμός Α.Ε στη Biennale

Δελτίο Τύπου

6ος ΚΥΚΛΟΣ – «ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ»

Σας περιμένουμε την Κυριακή 24/11, ώρα 7 το απόγευμα, στο χώρο του παλιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σοφοκλέους 8-10, για να «ενώσουμε» τον 6ο και τελευταίο ΚΥΚΛΟ της AGORA, με θέμα: «Αφηγήσεις».

Συμμετέχουν οι:

Νέα Διασπορά:
Eίναι μια κοινότητα ντοκιμαντέρ “crossmedia” με έμφαση στις ιστορίες των απόδημων Ελλήνων κατά τη διάρκεια της κρίσης.
http://www.newdiaspora.com/sample-page/

Άρης Χατζηστεφάνου:
O συν-δημιουργός των ντοκιμαντέρ Debtocracy και Catastroika, παρουσιάζει τις αφηγήσεις για τον φασισμό μέσα από την νέα του παραγωγή ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.
https://infowarproductions.com/fasismosae/

Portraits Of Greece In Crisis:
Το Portraits of Greece in Crisis είναι μια σειρά ανεξάρτητων και αυτοχρηματοδοτούμενων μίνι ντοκιμαντέρ για την ελληνική κρίση. Ένα εν εξελίξει project που δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη μιας διαφορετικής αφήγησης της κρίσης, απέναντι στην πρωτοφανή προπαγάνδα των μεγάλων media.
http://www.portraitsofgreeceincrisis.com/gr/intro

Μικροπόλεις:
Μια σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την Αθήνα. Μικρά πορτραίτα για 14 περιοχές με οδηγό στο βλέμμα μας μια λέξη. Από την κυριολεκτική έννοια της λέξης, που κυριαρχεί στις εικόνες και την προσπάθεια για ένα παιχνίδι με τις διαφορετικές έννοιες της κάθε λέξης, προκύπτουν αφηγήσεις καθημερινών χαρακτήρων που ζουν στην περιοχή, η σχέση τους με αυτήν, οι ιστορίες τους.
http://mikropoleis.tumblr.com/

Αρετή Μπέκα:
Ο ΚΥΚΛΟΣ «ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ» θα κλείσει με μια αφήγηση-θεατρικό δρώμενο:
Mια αφήγηση για άντρα, μία για γυναίκα και μια για παιδί με φόντο την κρίση. Ένας μονόλογος που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο του χρηματιστηρίου.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ