This is not a coup: Από 12 Μαΐου στους κινηματογράφους

Το τέταρτο ντοκιμαντέρ της Infowar Productions, με τίτλο This is not a coup, φτάνει στις 12 Μαΐου στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το μέχρι στιγμής πρόγραμμα προβολών διαμορφώνεται ως εξής:

Από τις 12/5 στους κινηματογράφους Τριανόν στην Αθήνα, Ζέα στον Πειραιά, Μακεδονικόν στη Θεσσαλονίκη, Εγκώμιο στη Λευκωσία και Άνεσις στο Αγρίνιο. Από τις 19/5 στο Σινέ Παράδεισος στον Κορυδαλλό. Περισσότερες αίθουσες εκτός Αθήνας θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Γιατί πρώτα στους κινηματογράφους;

Η παραγωγή του This is not a coup, όπως και των Debtocracy, Catastroika και Fascism Inc, στηρίζεται αποκλειστικά στην οικονομική ενίσχυση των ίδιων των θεατών. Ως εκ τούτου το ντοκιμαντέρ ανήκει σε όλο το κοινό – όπως πιστεύουμε ότι πρέπει να συμβαίνει και με κάθε προϊόν της ανθρώπινης σκέψης.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι κάθε φορά ανεβάζαμε τις παραγωγές μας απευθείας στο Ιντερνετ δημιουργούσε προβλήματα στην προσπάθειά μας να διαδώσουμε τα ντοκιμαντέρ σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ακροατήριο – τα περισσότερα φεστιβάλ αλλά και αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί του εξωτερικού δεν δέχονται παραγωγές που κυκλοφορούν ελεύθερα στο Ιντερνετ ενώ ένα σημαντικό τμήμα του κοινού δεν ήταν εξοικειωμένο με το Ιντερνετ και ήθελε να δει το ντοκιμαντέρ σε προβολή ή σε DVD.

Η λύση που σκεφτήκαμε είναι η εξής: Το ντοκιμαντέρ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε κινηματογραφικές αίθουσες και φεστιβάλ. Αμέσως μετά θα είναι διαθέσιμο σε τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και στους χορηγούς επικοινωνίας μας. Παράλληλα, όσοι συνεισέφεραν οικονομικά πριν (αλλά και μετά) την ολοκλήρωση της παραγωγής θα λάβουν έναν κωδικό με τον οποίο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν στον υπολογιστή τους*. Όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία το This is not a coup θα πάρει και πάλι το δρόμο του προς το Ιντερνετ.

Τυχόν έσοδα από αυτή τη διαδικασία θα χρησιμοποιηθούν σε επόμενες παραγωγές και/ή θα δοθούν στους ανθρώπους που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση της παραγωγής (καθώς σε κάθε ντοκιμαντέρ τα έσοδα καλύπτουν τις άμεσες ανάγκες αλλά δεν επαρκούν πάντα για την αξιοπρεπή αμοιβή όσων σπατάλησαν χιλιάδες εργατοώρες στην παραγωγή).

Σύντομα λοιπόν το This is not a coup… σε μια αίθουσα κοντά σας.
Facebook event

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΑΣ




ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321
(Κυριάκος Χατζηστεφάνου)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

* Αρκετοί από τους συμπαραγωγούς μας, που έστειλαν χρήματα μέσω τραπεζικού λογαριασμού, δεν μας έχουν στείλει το e-mail τους. Μπορούν να το κάνουν μέσα από τη φόρμα του site μας προκειμένου να τους στείλουμε τους κωδικούς.
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι αν ΔΕΝ θέλετε να εμφανίζεται το όνομά σας στους τίτλους τέλους ή αν θέλετε να λάβετε ταχυδρομικά τη νόμιμη απόδειξη θα πρέπει να επικοινωνήστε μαζί μας.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ