Φασισμός πρεμιέρα

Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. σε διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ στο Μαρόκο

Στο διαγωνιστικό τμήμα του του διεθνούς Φεστιβάλ “Κινηματογράφου και Κοινής Μνήμης”, που θα θα πραγματοποιηθεί στο Μαρόκο, θα συμμετάσχει η νέα παραγωγή της Infowar Prodictions ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.

Στο Φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 10 Μαίου, συμμετέχουν ταινίες και ντοκιμαντέρ από δημιουργούς ολόκληρης της Μεσογείου.

Τις επόμενες εβδομάδες το ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστεί επίσης σε φεστιβάλ και δημόσιες εκδηλώσεις στη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Κύπρο και την Ιταλία ενώ προγραμματίζονται δεκάδες ακόμη προβολές σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Όπως πιθανότατα ΔΕΝ θα διαβάσατε σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. παρακολούθησαν περίπου 10.000 άτομα σε δημόσιες προβολές μόνο την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ενώ μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες προσέγγιζε τα 200.000 views στο Ιντερνετ.

Το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. έχει ήδη υποτιτλιστεί στα αγγλικά, τα γαλλικά, τα ισπανικά και τα ιταλικά ενώ προγραμματίζεται να υποτιτλιστεί σε αρκετές ακόμη γλώσσες.

Ήδη αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την προβολή του ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε στηρίζεται αποκλειστικά στη δική σου οικονομική ενίσχυση




 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. λογ.:5102063603321 (Κ.Χατζηστεφάνου)
ΙΒΑΝ:GR40 0172 1020 0051 0206 3603 321
BIC: PIRBGRAA

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ