Το ντοκιμαντέρ των θεατών στην Εφημερίδα των Συντακτών

Δυο ομάδες δημοσιογράφων που αποφάσισαν να στηριχθούν αποκλειστικά στους αναγνώστες και τους θεατές τους για να φέρουν στο κοινό ειδήσεις που αποκλείονται από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών θα βρείτε και το DVD του ντοκιμαντέρ Catastroika.

Επίκαιρο όσο ποτέ τώρα με τον Σλαβόι Ζίζεκ και τη Ναόμι Κλάιν να μιλούν για την καταστροφική παρακαταθήκη της Μαργκαρετ Θάτσερ.

Με τον οικονομολόγο Ντιν Μπέικερ και τον δημοσιογράφο του BBC Κρεγκ Πάλαστ να εξηγούν την τρομακτικές επιπτώσεις από την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας στις ΗΠΑ και εργαζομένους της ΔΕΗ να αναλύουν το “μεγάλο Φαγοπότι” Μυτιληναίου – Λάτση αλλά και το βρώμικο παιχνίδι της Energa και της Hellas Power.

Με τον Βρετανό σκηνοθέτη Κεν Λόουτς να μιλά για τα θύματα από την ιδιωτικοποίηση των σιδηροδρόμων.

Με την αντιδήμαρχο του Παρισιού να εξηγεί πως σώθηκε το δίκτυο ύδρευσης με την επαναδημοτικοποίηση ύστερα από τις καταστροφικές συνέπειες της ιδιωτικοποίησης.

Με κορυφαίους οικονομολόγους όπως ο Ντάνι Ρόντρικ να υποστηρίζουν ότι καμία χώρα δεν μπορεί να προχωρά σε ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας σε καιρό κρίσης.

Και φυσικά με την γνωστή παρέα ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ – ΔΗΜΑΡ να παραδίδουν τα κλειδιά της χώρας σε επιχειρηματίες και ξένους δανειστές.

Η Εφημερίδα των Συντακτών τολμά να φέρει στην κρίση των αναγνωστών της ένα ντοκιμαντέρ που μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη αλλά αποσιωπήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης των εργολάβων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών στην Ελλάδα. Το Catastroika και η Εφημερίδα των Συντακτών στηρίζονται αποκλειστικά σε εσένα για να συνεχίσουν.

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ