Ο Μελισσανίδης, ο Λάτσης και η ομερτά των ΜΜΕ στις αποκαλύψεις του Unfollow

Αποκαλυπτικά έγγραφα για το λαθρεμπόριο πετρελαίου, για το οποίο κατηγορούνται οι επιχειρηματίες Μελισσανίδης και Λάτσης φέρνει στο φως το περιοδικό Unfollow. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η υπόθεση έχει ζημιώσει το ελληνικό δημόσιο με δισεκατομμύρια ευρώ.

Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει κανείς σχετικά με την υπόθεση, η οποία οδηγείται στη δικαιοσύνη, οι αποκαλύψεις του UNFOLLOW φαίνεται ότι συναντούν τη μαφιόζικου τύπου «ομερτά» που έχουν επιβάλλει οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες στα ελληνικά Μέσα Ενημέρωσης. Ότι ακριβώς συνέβη δηλαδή και τον προηγούμενο μήνα με τις αποκαλύψεις για τις φορολογικές δηλώσεις των Ελλήνων ολιγαρχών.

Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών τα ίδια μέσα ενημέρωσης απέκρυψαν τις αποκαλύψεις του Reuters για την τράπεζα Πειραιώς και τον Μιχάλη Σάλα ενώ έφτασαν στο σημείο να σκυλέψουν τη μνήμη των νεκρών της Marfin παραποιώντας ανακοίνωση συγγενών τους, οι οποίοι καταλόγιζαν ευθύνες στον Βγενόπουλο.

Στη περίπτωση του λαθρεμπορίου βέβαια δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό, αφού η υπόθεση αγγίζει από τον Αμερικανικό στόλο μέχρι το πρόγραμμα εκποίησης της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου.

Το ρεπορτάζ για το λαθρεμπόριο υπογράφει ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος ενώ το θέμα για τις σχέσεις του ομίλου Λάτση με τις ιδιωτικοποιήσεις έχει επιμεληθεί ο Λεωνίδας Βατικιώτης.

Η συνέχεια στα περίπτερα…

Σχετικά θέματα:
O πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ για την απειλή δολοφονίας συντάκτη του Unfollow
Δημοσιογραφία στην Κολομβία της Ευρώπης

 

 

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ