Με «εντολή Ψυχάρη» έκλεισαν την πόρτα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, η οποία απαγόρευσε σε κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού επι της οδού Μιχαλακοπούλου, για να ενημερώσει τους εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 14 Μαίου, κλιμάκιο αποτελούμενο απο τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τάσο Β. Αναστασιάδη και Αθηνά Μός, και τον Τάσο Σ. Αναστασιάδη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική ,επισκέφτηκε τον ΔΟΛ για να μοιράσει προεκλογικό υλικό στους εργαζόμενους, αφού μέρες πριν είχε ενημερώσει την διοίκηση του Οργανισμού γι’ αυτό.

Στην είσοδο, το κλιμάκιο ενημερώθηκε ότι του απαγορεύεται η είσοδος μετά απο προσωπική εντολή του κ Ψυχάρη. Είναι προφανές, ότι για τον ΔΟΛ, τον εθνικό πρωταθλητή στη φιλομνημονιακή προπαγάνδα, εδώ και πέντε χρόνια, η δημοκρατία σταματάει έξω απο τις πύλες του Οργανισμού. Ανώτερος στόχος για τον ΔΟΛ έχει αναγορευτεί, το να προστατευτούν τα συμφέροντα των δανειστών, της τρόικας και της άθλιας συγκυβέρνησης που τους στηρίζει. Ολα θυσιάζονται στο βωμό αυτού του στόχου, η δημοκρατία και οι δημοκρατικές ελευθερίες πρωτα πρώτα. Άλλωστε η διοίκηση του ΔΟΛ έχει αναδειχθεί τα τελευταία χρόνια σε ένα απο τους πιο στυγνούς εργοδότες στον κλάδο των ΜΜΕ με εκατοντάδες απολύσεις και μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους του Οργανισμού, εφαρμόζοντας στην πράξη την βάρβαρη πολιτική ΕΕ ΔΝΤ και κυβέρνησης.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν θα μπορέσουν να φιμώσουν την αντικαπιταλιστική αριστερά. Μπορεί να μας έχουν αποκλείσει απο τα ΜΜΕ που ελέγχουν, αλλά δεν μπορούν να εμποδίσουν την επικοινωνία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που συγκρούονται καθημερινά με ότι εκφράζει και εκπροσωπεί ο δικός τους σαπισμένος κόσμος. Πάνω απ’ όλα δεν πρόκειται να σταματήσουν το μεγάλο εργατικό και λαϊκό ποτάμι που θα τους παρασύρει μαζί με τα μνημόνιά τους και θα ξαναφέρει τη δημοκρατία στους χώρους δουλειάς και στον τόπο.

πηγή: typologies.gr

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ