χαλκιδική

Η ΕΡΤ 3 κόβει την ενοχλητική Zona Rossa για χάρη της Eldorado;

Πηγή: antigold.gr

«Στις 12/8 το σάιτ της Eldorado ellinikoschrysos.gr εξαπέλυσε επίθεση κατά της εκπομπής Zona Rossa. Ακολούθησε συντονισμένη επίθεση από όλα τα εργολαβικά μπλογκ της Eldorado». Αυτό έγραψε σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο fb ο Στέλιος Νικητόπουλος, προϊδεάζοντας έτσι για τους πιθανούς λόγους που η διοίκηση της ΕΡΤ 3 αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην εκπομπή που τόλμησε να προβάλλει κάτι διαφορετικό. (Δείτε τις εικόνες στη συνέχεια).

Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη επιμένουν πως η “ενοχλητική” εκπομπή θα κοπεί. Πρόκειται για την εκπομπή των Σταύρου Πανούση και Χρήστου Αβραμίδη, μια εκ των τριών εκπομπών που αποκάλυψαν την περίοδο του 20μηνου λουκέτου της ΕΡΤ, τι σημαίνει πραγματικά δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Από την εκπομπή επί 15 μήνες, όσο ήταν στον αέρα, βγήκαν μοναδικά αφιερώματα και φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι του αγώνα και των κινημάτων, καλεσμένοι που ποτέ δεν φιλεξενούνται στα media. Φαίνεται τελικά πως για τη διοίκηση της ΕΡΤ, που τείνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς να ξεχάσει οτιδήποτε αγωνιστικό υπήρξε προ της επανεκίννησης της, μετράνε περισσότερο οι διαμαρτυρίες της Ελληνικός Χρυσός… Ή δεν αντέχει καθόλου τις ελεύθερες φωνές.

Καλό θα ήταν, μιας και βρισκόμαστε και σε προεκλογική περίοδο, να αφήσει τους παρουσιαστές των εκπομπών να κάνουν τη δουλειά τους. Όπως εξάλλου ισχυρίζεται ότι πράττει, όταν διαμαρτύρονται πολιτικά κόμματα. Ή μήπως επειδή η Zona Rosa είναι πραγματικά ελεύθερη και χωρίς κομματικούς-πολιτικούς πάτρονες, θεωρείται πως μπορεί να κοπεί χωρίς διαμαρτυρίες;

nikito1

nikito2

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ