Χαριστικό παζάρι βιβλίου συναδελφικής αλληλεγγύης έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στο χώρο όπου έχουν κατασκηνώσει οι καθαρίστριες, πραγματοποιεί την Τρίτη 1η Ιουλίου, στις 18:00, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου Αττικής.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το σωματείο μας την Τρίτη 1/7 και ώρα 6 μ.μ. οργανώνει χαριστικό παζάρι βιβλίου έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στο χώρο που έχουν κατασκηνώσει οι καθαρίστριες, οι οποίες συνεχίζουν τον πολύμηνο αγώνα τους, διεκδικώντας το αυτονόητο, το δικαίωμα στην εργασία, στη ζωή και την αξιοπρέπεια. Μαζί τους είναι οι σχολικοί φύλακες και οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Πρόκειται για έναν εμβληματικό αγώνα που γίνεται σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Το παζάρι που διοργανώνουμε έχει τον χαρακτήρα της έκφρασης της ταξικής μας αλληλεγγύης, της οικονομικής στήριξης στον αγώνα όλων αυτών και της σύνδεσής του με τους δικούς μας αγώνες.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να πλαισιώσουμε με την παρουσία μας και την έμπρακτη υποστήριξη μας το σύνολο των δράσεων που γίνεται σε αυτό το πλαίσιο (π.χ. φέρνουμε βιβλία για το χαριστικό παζάρι).

Καλούμε τα εργατικά σωματεία και τις συλλογικότητες να συναντηθούμε σε αυτόν τον τόπο αγώνα τόσο την ημέρα εκείνη όσο και μέχρι την τελική του νίκη.

Να συνδέσουμε τους ταξικούς και κοινωνικούς αγώνες μας.

Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ»