ορεστιάδα

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε στο φεστιβάλ Ορεστιάδας

Προβολές, συναυλίες και μια μεγάλη συζήτηση για τις εξελίξεις από την Ουκρανία και την Ελλάδα μέχρι το Κομπάνι περιλαμβάνει το Αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό φεστιβάλ που διοργανώνεται για τέταρτη φορά στην Ορεστιάδα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές στην ανακοίνωσή τους “το φετινό μας φεστιβάλ τοποθετείται σε μία κρίσιμη εποχή που χαρακτηρίζεται από συνεχείς και παρατεταμένες κοινωνικές – πολιτικές εκρήξεις, διαρκείς αναζητήσεις, αμφιλεγόμενα όρια… Επιτακτικά τίθεται το ερώτημα με ποιους να πάμε και ποιους να αφήσουμε. Είναι τελικά ο λαϊκός παράγοντας ρυθμιστής των εξελίξεων; Αν όχι μπορεί να γίνει;

Σε μία τέτοια λογική ξεκινάμε και στήνουμε το 4ο αντιρατσιστικό – αντιφασιστικό φεστιβάλ στην περιοχή μας. Στην εποχή της τεράστιας κοινωνικής καταστροφής δεν μπορούμε να εφησυχάζουμε. Τα γεγονότα σε Ουκρανία – Κομπανί δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις (και αυτή χαλκευμένη). Είναι ένα στιγμιότυπο από μία ανάγκη των λαών για χειραφέτηση, για ελευθερία. Έχει σημασία να τα μελετάμε και να τα συζητάμε αποτυπώνοντας ουσιαστικά συμπεράσματα απόλυτα συνδεδεμένα με την δική μας καθημερινότητα.

Έτσι, σας καλούμε μαζικά να στηρίξετε – υποστηρίξετε το 4ο αντιρατσιστικό φεστιβάλ που θα γίνει το Σάββατο 8 Νοέμβρη, στην Ορεστιάδα και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του πανεπιστημίου. Η φετινή μας δραστηριότητα θα υποδεχτεί τον Άρη Χατζηστεφάνου, δημοσιογράφο (unfollow. ΕφΣυν, infowar) για μια συζήτηση με έντονο ενδιαφέρον, κουβαλώντας μαζί του και τις εμπειρίες από το καραβάνι αλληλεγγύης στον λαό της Ουκρανίας.

Επίσης πλήθος συγκροτημάτων τοπικών και μη, θα αναβαθμίσουν και φέτος, το δικό μας, διαφορετικό από το lifestyle, πολιτιστικό ενδιαφέρον.

Αντίσταση – Αλληλεγγύη – Αξιοπρέπεια
Ανοιχτή Συνέλευση Ορεστιάδας

 

poster-web(1)

inffowar logo

Βοήθησε το INFO-WAR να συνεχίσει την ανεξάρτητη δημοσιογραφία

Για περισσότερες επιλογές πατήστε εδώ