Άμστερνταμ, Ναϊμέχεν, Αμβέρσα και Βρυξέλλες είναι οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας που πραγματοποιεί το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στις εκδηλώσεις θα παρευρεθεί και θα μιλήσει και ο δημιουργός του ντοκιμαντέρ Άρης Χατζηστεφάνου.

Πρώτη στάση του νέου κύκλου προβολών, η Ολλανδία. Το Σάββατο 31 Μαΐου, στις 18:00 τοπική ώρα, το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. θα προβληθεί στο Cinema LAB111 του Άμστερνταμ. Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση έχει αναλάβει η ομάδα REINFORM σε συνεργασία με τους BORDERLESS.

Ακολουθεί την επόμενη ημέρα, Κυριακή 1η Ιουνίου, το Ναϊμέχεν. Η προβολή θα γίνει στο De Grote Broek, στις 15:00 τοπική ώρα, και πάλι με πρωτοβουλία της REINFORM σε συνεργασία με την ομάδα Anarchistische Groep Nijmegen.

Τη Δευτέρα 2 Ιουνίου, το ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. ταξιδεύει στο Βέλγιο και προβάλλεται στο Universiteit Antwerpen της Αμβέρσας, στις 19:30 τοπική ώρα.

Την Τρίτη 3 Ιουνίου, «μεταφέρεται» στις Βρυξέλλες και στο Cinéma Vendôme, στις 19:00. Η πρωτοβουλία για την τελευταία εκδήλωση ανήκει σε αρκετούς: Initiative Solidarité, Bruxelles Laïque, CADTM, Zin TV, Groupe Réagis de la FGTB και JOC.

Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, ο Άρης Χατζηστεφάνου θα βρεθεί στην Κύπρο και θα μιλήσει σε εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Ενάντια στη Φασιστική Απειλή Κύπρου για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη. Η εκδήλωση με θέμα «Πώς αντιμετωπίζεται η φασιστική απειλή», πραγματοποιείται στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στις 19:30.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις προβολές του ΦΑΣΣΜΟΣ Α.Ε. στην Ελλάδα και την υπόλοιπη Ευρώπη από τη σελίδα μας infowarproductions.com